Man skulle tro

19. januar 2015

Jeg havde sådan glædet mig til at stå op i morges. Ja, faktisk havde jeg sat vækkeuret til at ringe en halv time tidligere, bare fordi at jeg var så naiv at tro, at der ville ligge et pænt tykt lag sne, som skulle rydes fra fortovet og vejen. Men det gjorder der ikke. Til gengæld har det sneet med små små fnuk hele dagen fra omkring 9, men med et termometer der siger +2 så er det ikke noget der batter og derfor behøvede jeg heller ikke salte eller skovle da jeg kom hjem.

D71_6995

Nu satser ejg på at der kommer lidt mere tl i morgen, for det er nu så hyggeligt med noget sne og ikke mindst frost og solskin. Men nu må jeg så se om jeg igen bliver skuffet.

     

- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

2 kommentarer

  • Reply Karin Abildhauge 8. februar 2015 at 11:09

    Vidunderligt billed.

    • Reply Catarina 8. februar 2015 at 14:38

      Tak skal du have Karin 😀

    Skriv gerne en kommentar