Menu
Livet

Man skulle tro

Jeg havde sådan glædet mig til at stå op i morges. Ja, faktisk havde jeg sat vækkeuret til at ringe en halv time tidligere, bare fordi at jeg var så naiv at tro, at der ville ligge et pænt tykt lag sne, som skulle rydes fra fortovet og vejen. Men det gjorder der ikke. Til gengæld har det sneet med små små fnuk hele dagen fra omkring 9, men med et termometer der siger +2 så er det ikke noget der batter og derfor behøvede jeg heller ikke salte eller skovle da jeg kom hjem.

D71_6995

Nu satser ejg på at der kommer lidt mere tl i morgen, for det er nu så hyggeligt med noget sne og ikke mindst frost og solskin. Men nu må jeg så se om jeg igen bliver skuffet.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

2 kommentar

 • Karin Abildhauge
  8. februar 2015 at 11:09

  Vidunderligt billed.

  Reply
  • Catarina
   8. februar 2015 at 14:38

   Tak skal du have Karin 😀

   Reply

Skriv en kommentar