Jeg vågnede op til et bål

24. januar 2015

D71_7019

Jeg havde ellers sat mig for at jeg ville sove længe og ikke nok med det, så ville jeg også bare ligge og fise den lidt af inde under den varme dyne. Men på trods af de gode intentioner og det faktum, at vi kom sent i seng i aftes, så lykkedes det mig ikke at sove længere end til hverdag. Det samme galt vist Søren, for han var allerede oppe og have tændt godt op i brændeovnen.

Nu sidder jeg og drikker min te og kan se både brændeovnen og den “snestorm” der lige nu huserer uden for vinduerne. Egentlig ret hyggeligt hvis du spørger mig.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

I samme genre

10 kommentarer

 • Reply Mette 24. januar 2015 at 07:45

  Jeg kunne godt have brugt sådan en brændeovn… pakket ind i sne var huset lidt koldt til morgen.

  • Reply Catarina 24. januar 2015 at 07:58

   Ja, det kan godt være lidt koldt når et hus er pakket ind i sne 🙂 Hvor meget har I fået i nat? Her er det nemlig først begyndt at se i de tidlige morgentimer. 🙂

   • Reply Mette 24. januar 2015 at 21:43

    Jeg vil tro, vi har fået 15-20 cm i løbet af natten og indtil ved 11 tiden, hvor det holdt op igen. Jeg var glad for jeg ikke skulle på job til morgen, der er langt at køre i sådan et vejr.

    • Reply Catarina 25. januar 2015 at 07:25

     Her sneede det intil en 2 tiden, men det var ikke de der store snefnug, som virkelig giver noget, men den lette sne, ialt fik vi vel omkring 8 cm. 🙂
     Ja, det var godt det ikke var en arbejdsdag, for så havde det ikke været så sjovt og der havde sikkert også været mange ulykker.

 • Reply Susanne 24. januar 2015 at 09:12

  Sneen må du godt beholde, vi fik kun lidt mellem jul g nytår og det passer mig egentlig fint, lige nu er vi ved at lave lakridsmandler, dem er vi helt vilde med. Håber I får en dejlig weekend, knus 🙂

  • Reply Catarina 24. januar 2015 at 09:15

   Det lysner så pænt og et lille lag er helt fint med mig, så send du bare sneen, hvis i får noget, over til os. 😀
   Llakridsmandler, de er bare så gode og så lette at lave. 🙂
   Rigtig god weekend til jer.

 • Reply Den Desperate Husmor 24. januar 2015 at 16:47

  Sikke hygge – havde engang en brændeovn, som jeg stadig savner lidt om vinteren

  • Reply Catarina 25. januar 2015 at 07:26

   Det er besstemt hyggeligt og jeg er specielt glad for den på dage som denne. 😀

 • Reply Karin Abildhauge 8. februar 2015 at 08:31

  Jeg husker godt den lørdag, uha det var koldt, her vågnede vi op til meget sne, yngste og jeg havde en aftale fra morgenstunden, Otto skulle med, og udfordringerne med at trille barnevognen gennem sneen, da der ikke var ryddet, hverken på fortove eller cykelstier.
  Da jeg landede hjemme savnede jeg virkelig brændeovnen. Dynerne blev fundet frem, det gjorde godt, og sammen med det en dejlig stor kande rygende varm te 🙂

  • Reply Catarina 8. februar 2015 at 11:22

   Det var nemlig bidende koldt og jeg nød virkelig at brændeovnen kunne var lidt ekstra og ikke mindst hygge der følger med. 😀
   Jeg kan godt huske hvordan det var at trille med en barnevogn når der var sne, det var ikke den letteste sag og indimellem ville jeg ønske at jeg bare kunne ligge nede i den varme vogn og hygge. 😉

  Skriv gerne en kommentar