Nu skal det være

24. januar 2015

D71_7020

Jeg har ikke haft gang i strikkepindene i mere end en måned, så nu er det vist tid til at få lavet de hjemmesutter, så jeg kan få prøvet det latex-gummi, som kan smøres nedenunder, så jeg kan teste om de så vil holde længere.

Mads & Mono køre på anlægget (styret fra mobilen). Det sner stadig, boller og brunsviger står og hæver for sidste gang. Lørdag er ren hygge på alle planer.

     

- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

6 kommentarer

 • Reply Liselotte 24. januar 2015 at 10:11

  Det ser skønt ud. God lørdag til dig, Catarina 🙂

  • Reply Catarina 24. januar 2015 at 10:22

   Jeg hygger mig 🙂
   Tak og i lige måde Liselotte. 😀

 • Reply Therese 24. januar 2015 at 15:31

  God ide. Jeg er også blevet helt bidt af det. Det er dog svært at få passet ind , med to drenge og hund 😀

  God strikkehygge <3

  • Reply Catarina 25. januar 2015 at 07:23

   Hi hi, ja det kan jeg forestille mig det er. 😀 Også go strikkelyst til dig søde. 🙂

 • Reply Karin Abildhauge 8. februar 2015 at 08:38

  Glæder mig til at se om det er løsningen. Skøn beskæftigelse på en kold og snefyldt lørdag 🙂

 • Reply Catarina 8. februar 2015 at 11:23

  Jeg skal nok vise den så snart jeg er færdig, for strikkeriet har stået lidt på pause, jeg synes ikke rigtigt at kunne blive færdig, selvom der ikke mangler meget. 😉

 • Skriv gerne en kommentar