Den holdt i 2 dage

D71_7023

D71_7025

I går fik jeg et kæmpe plus i kone bogen af Søren. Jeg lavede nemlig ikke kun fødselsdagsboller, men også en 1/3 brunsviger, som er én af Sørens ynglingskager. Selvom det kun var en 1/3 portion, så er der lige et stykke til os hver her til aften. Det er bestemt ikke nogen dårlig måde at sutte en weekend af på.

Bollerne har vi stadig et nogle stykker af og det passer mig fint, for så er der lidt hygge de kommende dage.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
6 thoughts on “Den holdt i 2 dage”

 • Åh ja det er bare guf det der brunsvigerkage 🙂 der kommer en del fynboer i sommermånederne her i vores område i Sønderjylland, og så bliver der ellers bagt brunsviger hos vores bager. Så vi kræser for vore turister 🙂
  Hav en god mandag Catarina 🙂

  • Aii, sikke en servise i her nede hos jer. 🙂
   Brunsviger er også bare en kage som man ikke bliver træt af. Alle vores unger er også vild med brunsviger og når vi alle er på matriklen samtidig, så kan jeg ikke nøjes med at bage en der er så lille. 😉
   Du må også have en god mandag. 🙂

  • Det e ren lækker måde at forkæle én på og når jeg så også selv kan lide den er det da bare en win win ting. 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.