Menu
Livet

Nu må der hygges

D71_7026

Mandagens arbejdsdag er for længst overstået og jeg er nu kommet hjem, efter lige at have rundet indkøbsstederne i Vissenbjerg. Et stativ med tørt tøj, er nu langt sammen og lagt på plads, en anden maskine er sat over, og der er gjort klar til aftensmad til engang når Søren kommer hjem fra det jyske, hvor arbejdsdagen kaldte ham op.

Jeg har tændt op i brændeovnen og lavet mig en lille eftermiddagssnak, af skyr med hjemmelavet granola samt et stort glas chai latte. Om lidt vil jeg gribe strikkepindene og strikke lidt mere på den sidste sutsko.

Mandag er slet ikke tosset, når alt flasker sig til min fordel.

4 kommentar

 • Yt
  26. januar 2015 at 17:17

  Ej, hvor ser det hyggeligt ud 💐
  Dejligt med sådan en mandag ☕️

  Reply
  • Catarina
   26. januar 2015 at 17:18

   Det er det bestemt også Yt. 🙂
   Ha’ en glad aften 😀

   Reply
 • Karin Abildhauge
  8. februar 2015 at 08:54

  Hvor hyggeligt, sådan en mandag første dag i ugen. 🙂

  Reply
  • Catarina
   8. februar 2015 at 11:37

   Den var perfekt og jeg hyggede mig i den grad. 😀

   Reply

Skriv en kommentar