Menu
Livet

Smuk dag

IMG_0210

Til trods for at det i dag har været en ualmindelig smuk dag i dag, så har jeg ikke haft ret meget tid til at nyde den. Eller jow, det har jeg, for da jeg kom far job, lavede jeg mig en kop te og satte mig ud på terrassen iført varmt tøj og sad bare uden at lave noget. Jeg havde brug for at få tømt hovedet for den lidt “besværlige” dag. Det føltes næste som om foråret står på spring på sådan en dejlig solskinsdag. Og jeg må da også indrømme, at jeg kundt snart kan trænge til forår. Det gode er dog, at dagene allerede er markant lysere, både om morgenen og om eftermiddagen.

Nu er Søren ogå landet herhjemme og jeg har lavet klar til en omgang salat med tun. Ikke noget stor og fancy, men bare en god tallerken med grønt.

Tirsdag bliver snart til onsdag og inden vi får set os om, er januar heldigvis overstået og korte februar venter….Og så er det næsten forår.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

6 kommentar

 • Celena
  28. januar 2015 at 00:41

  I am jealous! If we get spring by May, we are lucky 😉 I think that I need to move!

  Reply
  • Catarina
   28. januar 2015 at 15:11

   Nothing is sudden, but I always believe in the good of the weather and is sudden that spring is on its way. 😛

   Reply
 • Tina Liel
  28. januar 2015 at 12:34

  God måde at se det på! Nyder også at dagene er blevet en smule længere. Om morgenen har jeg ikke mærket det men hader når det er mørkt så tidligt. Det længste det er lyst hernede er 19.30 om sommeren men vi kan jo ikke få det hele 😉 Knus

  Reply
  • Catarina
   28. januar 2015 at 15:39

   Det er dejligt at de lyse tider nu er ved at være inde for rækkeviede og dermed slutter vinteren sikkert også snart helt. 🙂 Ja, jeg ved fra vores ferier sydpå, at de lyse aftner ikke er noget der er dernede, men det er også helt ok, når bare vejret er godt og morgen lys. 😀

   Reply
 • Karin Abildhauge
  8. februar 2015 at 08:57

  Det kan tydelig mærkes at den lyse tid nærmer sig. Elsker det lige så meget som du, og når der så bliver skruet op for varmen <3

  Reply
  • Catarina
   8. februar 2015 at 12:34

   Det er en skøn tid vi går i møde og bare det at vi allerede kan mærke det tiltagende lys er skønt. 😀 Og når varmen så kommer bliver det ekstra godt. 😀

   Reply

Skriv en kommentar