Menu
Familieliv

En lille firbenede ven er på besøg

Her sidst på eftermiddagen kom Sebastian og Rikke lige et smut forbi, inden de skulle videre til det jyske. Med sig havde de hende den lille Cleo-fis, som vi har været så heldige at få lov til at passe indtil søndag, hvor de unge mennesker skal retur til København igen.

D71_7211

Jeg har allerede være ude at gåden første tur med Cleo, og uha hvor jeg altså bare elsker at gå tur med en hund. Det er unægtelige meget mere hyggeligt at gå med sådan en firbenede sag, end bare at gå.

God fredag aften til dig. Og på forhånd undskyld, hvis jeg spamer bloggen her i weekenden med billeder af Cleo.

6 kommentar

 • Celena
  21. februar 2015 at 13:21

  Haha! That picture is so sweet…. and the hairclip is awesome 🙂

  Reply
  • Catarina
   21. februar 2015 at 15:32

   She is so adorable and so easy to have. 😀

   Reply
 • Layoni
  21. februar 2015 at 16:08

  Elsker når du sætter billeder ind af lille Cleo 🙂 så spam du bare løse 🙂 hvor er hun altså også bare en kær hund. Når jeg om 4 år, elleve måneder og 7 dage kan gå på efterløn, så vil jeg bestemt osse have en hund, for så længe jeg er på arbejdsmarkedet, vil jeg ikke byde en hund, at være alene så mange timer til daglig. Så glæder mig vanvittig til at få ekstra tid til børnebørn og dyr 🙂
  god weekend 🙂

  Reply
  • Catarina
   21. februar 2015 at 19:17

   Det er præcis sådan vi også tænker. Vi kan ikke byde en hund at skulle være alene hjemme i så mange timer. Selvom jeg ved at der er mange der har hunde og det er sådan de lever, så synes jeg at det er lidt synd. Men jeg får nok aldrig en hund, for manden synes ikke vi skal være så afhængige af en hund, som vi vil blive når vi når pensionalderen. Der skal vi bruge friheden til at tage derhen hvor vi vil når vi vil. Men altså…. jeg vil virkelig gerne have en lille Engelsk Bulldog, den passer til vores temperament. 😀
   Du må også have ne god weekend, det der er tilbage af den. 😉

   Reply
 • Karin Abildhauge
  21. februar 2015 at 20:32

  Jeg er så forelsket, så for mig kan du spamme 24/7

  Måden jeg bor på, også det jeg søger er ikke egnet til at have hund/dyr, det vil være synd for dem, det samme med min livsstil. Måske ændre det sig, så jeg vil ikke sige aldrig, hellere sige jeg har et standpunkt, til….

  Reply
  • Catarina
   22. februar 2015 at 10:02

   Hi hi, det gør jeg så, men nok ikke så længe, for inden længe skal hun hjem. 🙁
   Det er også sådan vi her det, selvom vi har have. Men måske en dag, når der ikke er alt mulig andet der trækker 😉

   Reply

Skriv en kommentar