Menu
Familieliv / På tur

Lørdag på tur

Morgenen startede allerede lidt før kl. 6. Mest pga. at vi har den lille Cleo og fordi vi også havde planlagt en lille tur til Messecenter herning hvor der i disse dage er feriemessen, Ferie for Alle.

IMG_5011

Som det første gik jeg en lang tur med Cleo, så hun kunne være alene herhjemme ugen problemer. Og da vi havde fået lidt morgenmad, begav vi os afsted.

IMG_5018

Det var en rigtig hyggelig tur og vi fik set de ting vi på forhåne havde udset os. Men altså… jeg er ikke god til, at være sådan et sted alt for længe, der er simpelthen alt for mange mennesker. Så efter tre timer, kørte vi syd over igen. Her kl. 14:15, landdede vi herhjemme og fik en stor velkomst af Cleo, som til gengæld, fik endnu en dejlig tur ude i snevejret, som efterhånden dækker alt her på Fyn. Det er dog mest vådt, da det er tøvejr, men hele græsplænen er da dækket af sne.

Lige til oringering, så behøver der altså ikke kommer mere sne, jeg vil heller have milde temperature og ikke mindst forår.

6 kommentar

 • Karin Abildhauge
  21. februar 2015 at 20:39

  Var det stadig tåget da i landede i Herning. Håber du/i fik set det hele inden der blev for overfyldt.
  Det er været tåget her og først hen på eftermiddagen kom der nedbør, og det var mest som regn.
  God lørdag aften og en lige så hyggelig søndag sammen med Cleo.

  Reply
  • Catarina
   22. februar 2015 at 10:05

   Nej, det var faktisk ok vejr mellem her og Århus, så kom der lige lidt på den anden side (vest tror jeg) men eller ok. Men så snart vi nåede fyn, sneede det og gjorde det meget af eftermiddagen, så meget at det stadig ligger her i dag søndag.

   Reply
 • A+K/VenterPaaVin
  21. februar 2015 at 22:57

  Hyggeligt, boder og stande med sager er bare det hyggeligste at bruge en fridag,med at vælte sig i 😀

  – Anne

  Reply
  • Catarina
   22. februar 2015 at 10:06

   Jeg er ikke så vild med det, når der e rmange mennesker og det var der i går, så vi hyggede de steder hvor der ikke var for mange. Og vi kunne godt have brugt mere tid, da der er meget at se, men ikke med så proppede haller. 😉

   Reply
 • Susanne
  22. februar 2015 at 17:06

  Vil give dig ret i at der var alt for mange mennesker, vi var der allerede fredag og det var egentlig ok, men hold da op om lørdagen 10 min efter åbningen, der var flere end om fredagen.

  Reply
  • Catarina
   22. februar 2015 at 17:36

   Måske vi skal prøve at tage afsted fredag næste år, for, som du siger, det var slet ikke til at komme og så går fornøjelsen altså lidt af. Jeg gider i hvert fald ikke, når der er så mange. Og det er jo lidt synd, når nu udstilleren har gjort så meget og vi trods alt har betalt for indgangen og kørt derop.

   Reply

Skriv en kommentar