Elendighed kan godt ændres

26. februar 2015

D71_7344

Nogle dage er bare ikke gode dage. Der er de dage hvor der er drøn på. Dage hvor min hjerne ikke kan kapere mere og brugt er et alt for mildt ord at bruge om hvordan jeg har det når jeg kommer hjem. I dag var heldigvis ikke en af de dage. I dag mødte jeg næsten til normal tid og jeg gik også til normal tid. Det betød så også at jeg havde masser af energi og så snart jeg kom ind af døren, kastede jeg mig over rengøringen.

D71_7345

Hele huset blev næsten gjort rent inden Søren også kom hjem. Så i morgen skal jeg kun lige vaske alle gulvene, og ordne nede i forældreafdelingen, dvs. soveværelset og badeværelset dernede. Det er altså en ret så fed følelse at have en dag før weekenden rammer.

Mine tulipaner har set noget elendige ud hele ugen, men også de er blevet en smule pænere at se på. Jeg fik fjernet dem der så aller vært ud og det efterlod mig med et par enkelte uden blade. Så jeg gik på rov i haven efter lidt grønt.

D71_7346

Nu står der en lille beskeden buket og pynter lidt og de får lov at stå til de også er grimme. Jeg tror ikke jeg vil købe flere, for alle mine tulipaner i haven er godt på vej op, så der går nok ikke længe inden a jeg kan begynde at tage små buketter ind af dem.

Torsdag endte med at være en helt og aldelses behagelig torsdag og jeg satser på, at i morgen bliver lige så behagelig.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

6 kommentar

 • Reply Karin Abildhauge 26. februar 2015 at 19:57

  Dejligt du ikke dyrkede rovdrift på energidepotet, og din weekend kan bruges på det der falder jer ind.

  Så fint du har pyntet ved de tulipaner der kan stå lidt længere 🙂

  • Reply Catarina 27. februar 2015 at 06:27

   Det ar rart med en næsten normal dag, både arbejdsmæssigt og energimædsigt, så bliver weekenden nemlig en dejlig en af slagsen, uden huslige pligter, hvilket giver plads til hygge med manden og hvad vi ellers finder på 😀

 • Reply Liselotte 26. februar 2015 at 20:22

  Gid det var mig… 🙂

  • Reply Catarina 27. februar 2015 at 06:27

   😀

 • Reply Rikke 26. februar 2015 at 23:40

  Det lyder som en dejlig torsdag 😊

  • Reply Catarina 27. februar 2015 at 06:27

   Den var perfekt og ikke mindst en perfekt optakt til weekenden, som er lige om hjørnet. 😀

  Skriv en kommentar