Ahh.. på flere planer

27. februar 2015

For det første, så er det endelig fredag eftermiddag og dermed er weekenden skudt i gang. Bunkerne på mit skrivebord, som har været en kende for store i denne uge, er blevet reduceret væsentligt i dag, og det betyder, at den normale arbejdstid vender tilbage i næste uge.

Gulvene herhjemme er igen rene, efter at jeg har svunget moppen og den brune sæbe. De huslige pligter, altså dem der har ned den kedelige rengøring at gøre, er overstået og tiden er helt og holden min egen de næste par dage.

Søren er kommet hjem fra job og har sørget for, at jeg nu kan sidde med en dejlig Chai Latte og bare nyde, at det stadig er lyst og venligt udenfor, selvom det også er en smule køligt, så er foråret altså på vej.

Fredag er yndlingsdagen og den er set frem til med glæde. Ahh 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply Mette 27. februar 2015 at 16:32

  Rigtig god weekend til jer 🙂

  • Reply Catarina 27. februar 2015 at 16:45

   Mange tak og i lige måde Mette. 😀

 • Reply Karin Abildhauge 27. februar 2015 at 21:37

  Ønsker dig/jer en fantastisk god weekend. Den bliver garanti fyldt med masser af opladning.

  • Reply Catarina 28. februar 2015 at 07:47

   Mange tak skal du have søde Karin. Vi er allerede igang med kaffe og te og nyder at solen er ved at stå op og det tegner til at blive en fantastisk dag. 😀

  Skriv en kommentar