En tur vest på

24. marts 2015

I dag skal jeg ikke på job her lige rundt om hjørnet, men “helt over” til Jylland. Et kursus i en kundes store database er hvd der venter mig og en kollega. Ret så spændende, da jeg allerede har været omkring den database og slet ikke synes den er ret logisk opbygget.

Jeg forventer helt klart at få en masse med derfra men også stille nogle spørgsmål, omkring deres termer, som er langt fra indlysende.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

6 kommentar

 • Reply Celena 24. marts 2015 at 11:13

  Enjoy your big trip to the office 😉

  • Reply Catarina 24. marts 2015 at 17:54

   I had a good an informative trip 😀

 • Reply Helle K. 24. marts 2015 at 14:33

  De får nok deres sag for 😉

  • Reply Catarina 24. marts 2015 at 17:54

   Hæ hæ, det gjorde de så ikke, for de startede ud med at fortælle at de er ved at redesigne systemet så det kommer til at virke mere intuitivt og logisk. 😀

 • Reply Karin Abildhauge 25. marts 2015 at 13:07

  Uha sikke en opgave der ventede.

  Det er vigtigt at diverse databaser er logiske, har det selv på samme måde. Jeg er i en lille virksomhed der arbejder sig op, stødt og roligt. Dvs. vi har perioder hvor vi laver en masse unødigt, det er hårdt, men når vi så kan se det var det værd, bliver der sammenkørt nogle ting.
  Vi har vores eget skadesystem sammenkørt med C5, det koster hvergang, når der tages et nyt spadestik, må vi gøre opgaven manuelt. De programmører koster jo, C5 har mange låste funktioner, ofte tror man, det vi lavede sidst ligner, så kunne de ikke lige tage det og blande med lidt nyt, wupti så kører det, så enkelt er det desværre ikke.
  Vi har ikke programmører ansat, det det er teknik vi håndterer.

  • Reply Catarina 25. marts 2015 at 17:19

   Det er noget at det vigtigste, for ellers er det ikke let for os leverandører at vedligeholde dem. 🙂
   Jeg glæder mig til at de introducere den nye platform, for det gør helt sikkert arbejdet meget meget lettere. De her databaser, er alle web-basserede, så der er ikke mange systemer der skal tale sammen, go med det nye, som bliver med regneark, så skulle den den glide bedre.
   Det ville været rart at alt bare fungerede med “wupti wupti”, men sådan hænger det desværre ikke sammen 😉

  Skriv en kommentar