Menu
Livet

Et par flade

Sidste forår købte jeg et par flade neutrale “gummisko” fra New Balance. De er blevet flittigt brugt og jeg esker at have dem på, når jeg skal trave langt, eller jeg bare lige har lyst til at gå i sneakers.

De blev bl.a. brugt da vi var i Østrig sidste sommerferie, så derfor ville jeg godt have et par mere. Allerede i eftreåret var jeg på udkik efter dem, men alle steder var de udsolgt. Nu har jeg igennem længere tid kikket om de skulle være kommet på lager et eller andet sted, men stadig uden held. I dag tog jeg så en beslutning om, at jeg ville have et par andre flade futter, sådan at jeg har lidt at skifte imellem. Valget faldt på et par neutrale (jeg synes ikke at dem de der har en masse farver passer til mig) fra Adidas.

1

2

Nu venter jeg så bare på at de bliver leveret. Men mon ikke det bliver engang i næste uge, det tror jeg.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

10 kommentar

 • Karin Abildhauge
  22. marts 2015 at 10:19

  Så dejligt lidt at skifte med, det har jeg fået ørerne tudet fulde med, fødderne nyder at vi skifter rundt.

  Mine forældre havde en butik (1958 – 1985) – Det var lidt aller Skjerns Magasiner. Lå forøvrigt i Skjern og hed Tricotage Magasinet. Husker min far var efter pigerne i butikken, når de altid kom i deres højhælede, men det var svært at trænge igennem, da min mor levede på en høj hæl. men far fik påvirket mig, har forsøgt mig med høje hæle, men ak nej, jeg har alle skavankerne, der benyttes som skræmmekampagne mod høje hæle, og har næsten aldrig haft en høj hel på en hel aften, når jeg var i byen, gik ofte hjem barfodet, selv en nytårsaften 🙂 – Det var forøvrigt sammen med yngste, mødte hende på vejen (hihi)
  Siden den aften har jeg ikke været i en høj hæl. Min forfod vil ikke mere.

  Reply
  • Catarina
   22. marts 2015 at 17:33

   Jeg kan faktisk godt huse at du har nævnt dine forældres forretning og den gad jeg vildt godt at have oplevet. Jeg kan sagtens forestille mig din far tale for døve øre over for de unge kvindelige ekspedienter. Men han havde jo ret. Jeg går sjældent i højehæle og det er også kun for en aften, for som du, kan mine fødder heller ikke lide det. Det er sådan en beklædningsgenstand som jeg kun tager på ved specielle lejligheder, ellers er det hæle med moderat højde, men med god pasform fortil 😀
   Hvor er det altså sjovt at du mødte yngste på vejen hjem en nytårsaften også med bare fødder, jeg håver ikke at det var en aften med sne. 😆

   Reply
 • Susanne
  22. marts 2015 at 11:11

  Ja det er også lige sko efter mit hoved. Jeg har aldrig haft et par stiletter 🙂
  Men det er jeg så glad for, for jeg har set min del af smerter i forfoden og store knyster da jeg var lægesekretær.

  Reply
  • Catarina
   22. marts 2015 at 17:36

   Jeg gåd sjældent i stiletter, måse en enkelt gang om året for mine fødder synes bestem ikke om det og jeg gider ikke tvinde dem, for jeg ved at jeg ikke kan holde det ud i mange timer. 😀
   Ja, jeg kan forestille mig at du har set dit i dit job og det er bestemt ikke noget kønt syn.

   Reply
 • Celena
  22. marts 2015 at 11:57

  Nice shoes- a good choice! 🙂
  I understand what you mean about the colours- does everything need to be as flashy as possible? I also have a hard time finding shoes that suit me… 😉
  Go’ dag til dig!!

  Reply
  • Catarina
   22. marts 2015 at 17:38

   That exactly what I mean. Not that I dont like colors, but multi techno color shoos, are just not for me, maybe for the teenagers, but I’m defiantly passed that, when it comes to shoos. 😉
   Hava a nice weekend Celena.

   Reply
   • Celena
    23. marts 2015 at 11:12

    Haha! On my football team, you can tell who is under 40/below 40 based on the colour(s) of their shoes 😉

    Reply
    • Catarina
     23. marts 2015 at 13:45

     Hi hi, I think its more or les det same here 😀

     Reply
 • Deborah
  27. marts 2015 at 08:33

  Det er dejligt med flade sko. Jeg er ikke god til ret meget andet. Jeg har nu et par Skechers med farver på, og dem skal jeg også have et par mere af, for de er vildt gode at gå i også. De fås også i mere dæmpede kulører, hvis du skulle være fristet en anden gang. Det var min veninde, der havde et par og varmt anbefalede, og jeg kan kun sige, det er som at gå på skyer.

  Reply
  • Catarina
   28. marts 2015 at 06:23

   De sko hvade jeg også kikke på, men de mindede meget om de jeg købte sidste år og jeg ville gerne have nogle som var lidt lavere i det. 🙂 Men de er helt klar med i min overvejelse, når jeg engang igen skal have nogle nye. 😀
   Det er skønt når man finder sko hvor man nærmest ikke kan mærke at man har den på.

   Reply

Skriv en kommentar