Solformørkelsen set fra Fyn

21. marts 2015

Fyn var vist heldig placeret i går, hvor solformørkelsen skete, for selvom der var slørskyer og indimellem også tykkere skyer, så var det rent faktisk muligt at se solformørkelsen. Og som jeg skrev i går, var jeg klar med kameraet me påsat solfilter. Og her er nogle af de billeder jeg fik skudt, sat sammen til et billede.

Suneclipse

Jeg må sige at det var en fantastisk oplevelse og jeg kan godt forstå at der er nogle som decideret rejser rundt i verdenen for at opleve en total solformørkelse igen og igen. Jeg gad nemlig også godt opleve en total solformørkelse og så i rigtig klart vejr. Det må altså være stort.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

13 kommentar

 • Reply Susanne 21. marts 2015 at 11:09

  Flotte billeder. Her var det overskyet men jeg kunne godt fornemme at lyset forandrede sig. Hønsene reagerede ved at gå ind under hønsehuset og komme ud igen lidt over 12

  • Reply Catarina 21. marts 2015 at 11:29

   Tak skal du have Susanne 🙂 Ja, det vant lidt, men faktisk havde jeg regnet med at det blev mørkere end det blev. 😉
   Sjovt at hønsene troede at det var ved at blive aften. 😀

 • Reply Celena 21. marts 2015 at 12:52

  Good for you that it worked! It looks really cool 🙂

  • Reply Catarina 21. marts 2015 at 14:28

   Tjanks a lot Celena 😀
   I’m also retty pleased with them 😀

 • Reply Karin Abildhauge 22. marts 2015 at 10:09

  Så gode billeder, og som tidligere nævnt i et andet forum, Du er jo Proff.

  Jeg håber og krydser fingre for der kommer en solformørkelse når jeg bliver pensionist. Jeg oplevede den i 1999, men kun her i DK,ved den i fredags var bedre og kraftigere, hvilket dit billed beviser. Det er en meget speciel oplevelse, og et underligt fænomen. Et bevis på der er mere mellem himmel og jord, vi ikke er herre over. Forstår godt denne frygt der kunne opstå, for flere 100 år siden, hvor vi var mindre oplyste, end i dag.

  • Reply Catarina 22. marts 2015 at 17:31

   Tusinde tak skal du have søde Karin. 😀
   Jeg håber som dig, men det bliver nok ikke i Danmark at vi kommer til at opleve den, med mindre vi finder et eliksir som gør at vi kan blive flere hundrede år. 😀
   Men når vi engang ikke skal arbejde mere, er der jo heldigvis muligheden der hedder at rejse efter den og som jeg skriver, så er det bestemt noget jeg vil overveje. 😉

 • Reply Mette 22. marts 2015 at 18:34

  Skide godt lavet Catarina. Jeg så desværre kun formørkelsen gennem skyerne.

  • Reply Catarina 23. marts 2015 at 13:44

   Mange tak skal du have Mette. Ja, jeg kunne forstå på Christian, at der slet ikke var noget a se pga. skyerne. Øv.

 • Reply Pernille 27. marts 2015 at 08:23

  Skønt at I fik mulighed for at se, og flotte skud.
  Hos od var der så overskyet, at vi ikke engang kunne fornemme at det blev mørkere. I skolegården stod børn fra mange klasser, der forsøgte at se, men hurtigt opgav og i stedet løb rundt og legede 🙂

  • Reply Catarina 28. marts 2015 at 06:21

   Ja, vi var i den grad heldige at skyerne var så lette og jeg er glad for at jeg fik muligheden for at fotografere den for mig nok sidste solformørkelse, ihvertfald i set i Danmark. 😀

 • Reply Deborah 27. marts 2015 at 08:34

  Det har du fanget godt. Jeg havde ikke kunnet, for her var det totalt overskyet, men man kunne godt fornemme, det blev mørkere.

  • Reply Catarina 28. marts 2015 at 06:25

   Tak skal du have Deborah. 🙂
   Ja, vi var vist meget heldige også selvom der var slørskyer, som det også ses så tydeligt på billedet. Men jeg er glad for at det lykkedes, når jeg nu havde taget fri og havde investeret i et solfilter til objektivet. 😉

 • Reply Merkurpassagen 2016 – Catarina 9. maj 2016 at 17:35

  […] har jo stadig det filter jeg købte da jeg fotograferede solformørkelsen sidste år og det kunne så passende komme i burg igen i dag, hvor Merkur passere […]

 • Skriv en kommentar