Fredagens arbejdsdag blev afkortet

9. maj 2015

Nogle gange går en arbejdsdag ikke helt som planlagt. I går var det meningen, at jeg skulle have en helt almindelig arbejdsdag, men lige inden middag, fik jeg telefonopringning som gjorde, at jeg måtte gøre mig hurtigt færdig hvorefter jeg kørte på sygehuset. Min mor er blevet indlagt og de ved ikke helt hvad der gør at hun er skidmas. Det er ikke lungebetændelse, hvilket de først troede, der giver hende høj feber og problemer med vejrtrækningen. De mener dog, at det måske er en virus eller bakterie og den skal de først have identificeret, før end de kan give hende medicin der kan hjælpe.

Efter at have tilbragt nogle timer på sygehuset, kørte jeg hjem og fik styr på aftensmaden, for Christian og Helena sad i toget på vej mod Odense.

Aftene blev brugt på hygge og afslapning med de unge mennesker, men dog med telefonen åben, så jeg var til at få fat i, hvis der skulle blive brug for det.

     

- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Mette 9. maj 2015 at 10:41

  Man bliver altid så bekymret med de ældre forældre – god bedring med hende og god weekend, trods alt.

  • Reply Catarina 9. maj 2015 at 12:57

   Ja, det er altå ikke det fedeste. 😕
   Du ønskes også en god weekend Mette og tak for de gode ønsker til min mor.

 • Reply Karin 9. maj 2015 at 13:55

  Mange varme og kærlige tanker til dig, til din mor og til familien.
  Krydser hvad krydses kan, for de finder ud af hvorfor din mor blev syg, og det er noget der bare var forbi nu og her, forsvinder lige så hurtigt som det kom.
  Ønsker hele familien en dejlig weekend, trods alt.

  • Reply Catarina 9. maj 2015 at 22:06

   Mange tak skal du have søde ven.Det går fremad og de har fundet ud af at der er en virus så hun er begyndt at får medicin, så nu skal den bare virke. 🙂
   Også en god weekend til dig ven.

  Skriv gerne en kommentar