Produktfoto i bryggerset

23. juni 2015

B725_FRIT copyEfter jeg solgt alt mit Nikon udstyr, har jeg jo ikke haft nogle flash til at smide i min softbox. Så da jeg i dag skulle tage et billede af en tube til jobbet, valgte jeg at smutte i bryggerset, som vender mod nord og lave det uden nogle andre hjælpemidler, ikke engang min reflektor. Jeg brugte simpelthen spotmålingen på kameraet og satte eksponeringskompensation på +0,3, min lille 27 mm f/2.8, blev jeg satte på f/5,6, lukketid 1/60 og ISO på 640.

Billedet er en smule udbrændt i øverste højre hjørne og en smule mørkt fortil men ellers ganske ok.
 
 
 

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Karin Abildhauge 23. juni 2015 at 22:12

  I dag taler du “russisk” for mig (hihi) – Om det passer med ordene øvelse går mester, ved jeg ikke helt, vælger dog at tænke det på skrift til dig.
  Det er altid spændende med nyt legetøj 🙂

  • Reply Catarina 24. juni 2015 at 06:14

   Hi hi, måske du har ret Karin, selvom jeg lavede et andet som ikke udbrændte (alt det hvide der forsvinder ud i ingenting) og nu er jeg tilfreds med det. 🙂
   Jeg eslker det lille handy camera, som kan lige så meget som det store og mere til. Det er det bedste camera jeg endu har haft, altså efter min mening. 😀

  Skriv gerne en kommentar