Menu
Livet / Teknologi

Produktfoto i bryggerset

B725_FRIT copyEfter jeg solgt alt mit Nikon udstyr, har jeg jo ikke haft nogle flash til at smide i min softbox. Så da jeg i dag skulle tage et billede af en tube til jobbet, valgte jeg at smutte i bryggerset, som vender mod nord og lave det uden nogle andre hjælpemidler, ikke engang min reflektor. Jeg brugte simpelthen spotmålingen på kameraet og satte eksponeringskompensation på +0,3, min lille 27 mm f/2.8, blev jeg satte på f/5,6, lukketid 1/60 og ISO på 640.

Billedet er en smule udbrændt i øverste højre hjørne og en smule mørkt fortil men ellers ganske ok.
 
 
 

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

2 kommentar

 • Karin Abildhauge
  23. juni 2015 at 22:12

  I dag taler du “russisk” for mig (hihi) – Om det passer med ordene øvelse går mester, ved jeg ikke helt, vælger dog at tænke det på skrift til dig.
  Det er altid spændende med nyt legetøj 🙂

  Reply
  • Catarina
   24. juni 2015 at 06:14

   Hi hi, måske du har ret Karin, selvom jeg lavede et andet som ikke udbrændte (alt det hvide der forsvinder ud i ingenting) og nu er jeg tilfreds med det. 🙂
   Jeg eslker det lille handy camera, som kan lige så meget som det store og mere til. Det er det bedste camera jeg endu har haft, altså efter min mening. 😀

   Reply

Skriv en kommentar