Menu
Hverdagen / Teknologi

Produktfoto i bryggerset

B725_FRIT copyEfter jeg solgt alt mit Nikon udstyr, har jeg jo ikke haft nogle flash til at smide i min softbox. Så da jeg i dag skulle tage et billede af en tube til jobbet, valgte jeg at smutte i bryggerset, som vender mod nord og lave det uden nogle andre hjælpemidler, ikke engang min reflektor. Jeg brugte simpelthen spotmålingen på kameraet og satte eksponeringskompensation på +0,3, min lille 27 mm f/2.8, blev jeg satte på f/5,6, lukketid 1/60 og ISO på 640.

Billedet er en smule udbrændt i øverste højre hjørne og en smule mørkt fortil men ellers ganske ok.
 
 
 


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

2 Kommentar

 • Karin Abildhauge
  23. juni 2015 at 22:12

  I dag taler du “russisk” for mig (hihi) – Om det passer med ordene øvelse går mester, ved jeg ikke helt, vælger dog at tænke det på skrift til dig.
  Det er altid spændende med nyt legetøj 🙂

  Reply
  • Catarina
   24. juni 2015 at 06:14

   Hi hi, måske du har ret Karin, selvom jeg lavede et andet som ikke udbrændte (alt det hvide der forsvinder ud i ingenting) og nu er jeg tilfreds med det. 🙂
   Jeg eslker det lille handy camera, som kan lige så meget som det store og mere til. Det er det bedste camera jeg endu har haft, altså efter min mening. 😀

   Reply

Skriv en kommentar