Cand. Jur og 50 år

28. juni 2015

_DSF4754I går var jeg til fest. Min kloge veninde (ja, sådan har jeg altid omtalt hende også her på bloggen) blev i tirsdags færdig som Cand. Jur og samtidig fylder hun 50 her her i den kommende måned. De to begivenheder skulle selvfølgelig fejres. Og det blev de i går, men en flok skønne kvinder (26 ialt).

Jeg kender ikke nogle, som er så sej og et kæmpe forebillede for os andre, som “min kloge veninde” er. Tænk, at hun, de sidste 7 år, har læst jura om lørdagen (resten selvstudie) og oven i hatten har haft fuldtidsarbejde, børn, skilsmisse og dødsfald med på sin vej i de 7 år. Det er fandme (Pardon my French) godt gået og studiet er foretaget inden for normeret tid. Det hele kulminerede med et speciale, hvor hun går ind og scorer et 10 tal. FLOT FLOT FLOT!

Festen blev holdt i nogle festlokaler, som høre til den lejlighed som hun bor i inde ved Odense havn. Rigtige hyggelige lokaler med kik ud på havneområdet og ikke mindst god mad og hyggeligt selskab.
- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

10 kommentarer

 • Reply Mette 28. juni 2015 at 08:47

  Det er fandme (og uden at undskylde for mit franske 😉 ) godt gået. Tillykke til hende.

  • Reply Catarina 28. juni 2015 at 09:12

   Tak skal du have og ja, det er det bestemt Mette og det viser jo bare, at man kan hvad man vil 😉

 • Reply Kisser 28. juni 2015 at 09:26

  Det er flot og imponerende. Ønsk til lykke fra mig.

  • Reply Catarina 28. juni 2015 at 09:33

   Det skal jeg gøre Kisser 😀

 • Reply celena 28. juni 2015 at 15:31

  Tillykke to your friend! Even as we get older, we can still go after our dreams 🙂

  • Reply Catarina 28. juni 2015 at 15:37

   So so true Celena and thanks for det “tillykke” 😀

 • Reply Karin Abildhauge 28. juni 2015 at 16:37

  Jeg er benovet, og for ikke at følge strømmen i det “franske” tager jeg en sætning med
  Jeg bøjer mig i støvet
  godt gået, til din kloge veninde. Masser af tumbs up.

  • Reply Catarina 28. juni 2015 at 17:14

   Hun er en ener og jeg er mere end stolt af hende. 🙂

 • Reply Pernille 7. juli 2015 at 12:08

  Satme ja! Godt gået 🙂

  • Reply Catarina 7. juli 2015 at 16:36

   Også i den grad 😀

  Skriv gerne en kommentar