Menu
Familieliv

Jeg vil ikke ende som stamkunde

_DSF4740

Sådan én hvor man bliver hilst velkommen på den der ‘dig-har-jeg-set-mange-gange-før’ måden. Heldigvis, har tjenerne på SnikSnak ikke været de samme, selvom vi har der lidt ofte på det seneste.
I dag, var det igen til brunch og får ikke at være for koncervative, prøver vi lidt nyt hver gang. I dag ville vi prøve deres Blomkål/broccolisalat med bønner, artiskok, parmesan, tomateddikedressing & mandler, den bliver dog ikke én af vores favoritter, da vi egentlig ikke var vilde med den eddike der var suget godt ind i artiskokkerne. Men så har vi prøvet den og ved, at den skal vi ikke bestilles, næste gang vi smutter ind til brunch.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

 • Karin Abildhauge
  28. juni 2015 at 16:29

  Det er dejligt det er studerende der som oftest har et job som “tjenere” – på mange af de skønne hyggelige steder, der kommer, rundt i vore byer, små hyggelige spisesteder, hvor det er tapas, brunch, eller bare en te/kaffe/latte. På den måde bliver det ikke genkendelsen, stamkunde status, der bliver uddelt, mere hvor er det skønt der har rund på alle bordene 🙂

  Reply
  • Catarina
   28. juni 2015 at 17:13

   Ja, det er fedt at det ofte er studerende der får de jobs, både for dem , men så sandelig også for os. 🙂
   Hvis du nogen sinde kommer til Odense, så skal du prøve deres mad, både deres brunch og deres andre tapas er fantastiske 😀

   Reply
 • Annemette
  28. juni 2015 at 20:48

  Dengang vi boede i Aalborg fik vi altid pizza i Niels Ebbesensgade og det var sådan til sidst at pizzamanden hilste på os i Bilka når vi var ude og handle. Det var faktisk så slemt, at han havde en gave med hjem til os, da han var på ferie i Tunesien 😀

  Reply
  • Catarina
   28. juni 2015 at 21:09

   Det er lige præcis sådan noget jeg gerne vil undgå, så derfor er jeg glad for at det er studenter der har forskellige vagter derinde, for nu har vi været der 3 gange på 6 uge. 😛

   Reply

Skriv en kommentar