Menu
Livet

En god plads

DSCF4766

Jeg er ret så glad for den plads jeg har her på kontoret, specielt når vejret er så godt som det er lige pt. Kontorets vinduer, så går fra gulv til loft, vender mod nord, så der ikke kommer sollys ind i løbet af dagen. Men nede i hjørnet, hvor jeg sidder, der er der også et vindue og en dør, der vender mod øst og i disse dage, åbner jeg døren som det aller første, inden jeg sætter computeren til. At sidder der og kan hører fuglefløjt og mærke en let bruse smug sig ind om benene som har shorts på, er slet ikke dårligt, når man nu skal sidde indenfor på sådan en smuk sommerdag.

4 kommentar

 • Karin Abildhauge
  1. juli 2015 at 09:11

  Dejlig plads du har fået dig der. Og endnu bedre mht. lysindfald etc. , jeg kæmper lidt med det, kan især mærke det nu hvor jeg kan se alt meget bedre, og ikke behøver knibe øjnene sammen, må lærer at rulle for meget før jeg gør det ;.)

  Jeg kan mærke at jeg er et helt andet menneske nu hvor vi nærmer os de 25 grader. Jeg kan det hele, jeg blomstre, trods den store nedtur i sidste uge. (tror jeg kom så hurtigt over det da jeg fik “råbt” højt – det har jeg jo altid haft det svært ved) Og selvfølgelig det skønne vejr vi har fået, nu kan tæerne få luft – jeg elsker det.

  Reply
  • Catarina
   1. juli 2015 at 16:27

   Den er jeg også rigtig glad for og bare det at jeg også, som det kan ses, kan trække lidt for hvis det skulle være nødvendigt, er super godt. Jeg har kun gardinet ved vinduet halvt nede, da jeg ellers ville blive stegt i nakken, der i de tidlige morgentimer. 😀
   Ja har er energien steget i takt med temperaturen og jeg elsker at jeg kan levet livet i det fri og uden alt for meget tøj på 😀
   Håber nedturen nu er vendt og glemt. 😉

   Reply
 • celena
  1. juli 2015 at 09:30

  You have the perfect place! Enjoy the nice weather 🙂

  Reply
  • Catarina
   1. juli 2015 at 16:27

   Thanks Celena and you enjoy your vacation in Sweden 😀

   Reply

Skriv en kommentar