Menu
Familieliv

Så ved vi da det

Cirkusrevyen2016

Ja, hvad vi skal lave, den ene lørdag i juni måned næste år. Til næste år er et kun os selv der skal afsted. Da det med 8 mennesker, nærmest er umuligt at finde en dag hvor alle kan. Med de unge mennesker som har diverse eksamener, udlandsophold osv.

6 kommentar

 • Karin Abildhauge
  1. juli 2015 at 16:18

  Så bliver du da ikke taske, overtøjs bærer, eller hvad det nu hedder, efterladt mens de unge og Søren boltre sig i diverse forlystelser 🙂

  Krydser fingre for revyen bliver en af de helt fantastiske 🙂

  Reply
  • Catarina
   1. juli 2015 at 16:28

   Nej ikke næste år. Måske de igen kan komme med, når alle er uddannet og “faldet” en smule til ro, det kunne være hyggeligt 😀

   Reply
 • Deborah
  2. juli 2015 at 16:30

  Det lyder da hyggeligt. Må indrømme, det er mange, mange år siden, jeg har været.

  Jeg vil lige gøre dig opmærksom på, at der er noget galt i med dit feed, når dine posts kommer op i Feedly, er der ingen fotos med og de er markeret. Så derfor antager jeg, at de skulle være der, men altså ikke er. Nu ved du. Nyd solen!

  Reply
  • Catarina
   2. juli 2015 at 20:04

   Vi synes det er en sjov tradition som vi har lavet, måske fordi vi ikke bor i KBH 😀

   Det er ikke noget i vejen med mit feed, det er noget jeg bevidst har lavet sådan. Jeg ønsker ikke mine billeder bliver vist på Feedly (eller andre readere) og derfor har jeg lavet en kode som forhindre i min .htaccess-fil der forhindre det. 😀

   Reply
 • Pernille
  7. juli 2015 at 12:04

  Det er godt at være i god tid 🙂

  Reply
  • Catarina
   7. juli 2015 at 16:35

   Altid dejligt og man er nød til det hvis man vil have de foreste pladser. 😀

   Reply

Skriv en kommentar