Menu
Livet

NU skal det være S L U T

Jeg har i efterhånde en del år være SÅ træt af også temmelig irriteret over, at den lille bitte smule fransk jeg kan, nærmest er »ikke eksisterende«. Så nu har jeg taget konsekvensen af det og meldt mig til fransk. Jeg begynder sidst i september og fortsætter i 20 uger, men ca. to timers lektioner pr. gang.

Jeg må sige, at jeg allerede glæder mig og mon ikke (hvis vejret altså vil), at vi igen er at finde i Frankrig næste år.

8 kommentar

 • Mette
  13. juli 2015 at 19:50

  Det er så fantastisk smukt et sprog – det gad jeg også godt kunne begå mig på.

  Reply
  • Catarina
   13. juli 2015 at 19:55

   Det er det nemlig Mette og nu vil jeg gøre noget ved det. Det er jo aldrig for sent, siger jeg med min seje veninde i tankerne 😉

   Reply
 • Karin Abildhauge
  13. juli 2015 at 22:03

  Det lyder som en spændende udfordring til vinteraftnerne – God fornøjelse.

  Reply
  • Catarina
   14. juli 2015 at 07:10

   Jeg er sikker på det bare bliver SÅ godt og hvis underviseren er god, sø hopper jeg på fransk 2 til næste efterår 😉

   Reply
 • Jytte Due
  14. juli 2015 at 00:39

  Rigtig, rigtig god idé, siger pensioneret fransklærerinde. Som du er inde på, er det aldrig for sent. Må jeg forslå : = ) at du øver udtale ved at se små franske havevideoer på Nettet? Google JARDINJARDINIER, og du får en masse virtuelle haveoplevelser i tilgift! Om du kan følge med i sproget, synes jeg ikke er så vigtigt i første omgang. Det går lidt hurtigt på nogle af dem; men man kan altid øve sprogtonen og ellers betragte talen som smuk musik.

  God arbejdslyst … og fornøjelse
  Jytte
  http://www.danishknitdeign.com

  Reply
  • Catarina
   14. juli 2015 at 07:16

   Tak for tippet Jytte, det vil jeg prøve og jeg glæder mig til at kunne lidt mere end de små sætninger jeg lige nu er i besiddelse af 🙂 Sproget er utroligt smukt og jeg elsker at lytte til det 🙂

   Reply
 • Pernille
  16. juli 2015 at 22:03

  Jeg havde fransk i tiende klasse, og synes egentlig ikke det ene år gav ret meget.
  Da jeg for efterhånden temmelig mange år siden var i Paris med min mor, var jeg alligevel overrasket over hvor meget jeg både kunne forstå og gøre mig selv forståelig.

  God fornøjelse med kurset 🙂

  Reply
  • Catarina
   17. juli 2015 at 10:08

   Jeg er også glad for den smule jeg har lært for mange år siden, men jeg synes det er for lidt og med de antal gange vi nu efterhånden har været i Frankrig og også kommer fremover, så vil jeg gerne lærer noget mere 😀

   Reply

Skriv en kommentar