Menu
Camping i Europa / Campingferie 2015

Åhh, som vi dog hygger os

Siden i mandags har vi været ved Du Lac D’Annecy. Det var egentlig meningen at vi kun ville have 3 overnatninger, men den forlængede vi allerede dagen efter til i morgen lørdag også selvom det betød, at vi skulleflytte plads. Pladsen vi har nu, er desværre ikke helt så skyggefuld som den første, men den ligger kun 2 pladser længere hende end der hvor vi startede ud og det i et hjørne, så det er ok.

Sommerferie_150714_074

Vi nyder virkelig ferien og nyder tosomheden. Vi sidder snakker om alt muligt, vi er stille ved siden af hinanden, vi tager på ture, bader, læser, tager ud og spiser, med andre ord, alt det som man gør, når man, eller vi gør, når vi er på ferie. Allerede fra dag 1, hvor vi satte os i bilen har feriens afslappethed været en del af vores dage.

2 kommentar

 • Karin Abildhauge
  18. juli 2015 at 08:36

  Vidunderlig dejlige billeder. En fantastisk by, med kanaler og cafeliv, smalle stræder hvor cykler, cykelvogn etc. står henslængt. Ikke at forglemme et billed af en lækker salat. det emmer af ro, langsomhed, afslapning.
  Dette kunne jeg blive afhængig af;-)
  Ønsker dig jer en fortsat god ferie. Jeg har kun 1 uge tilbage, så er det min tur 😉

  Reply
  • Catarina
   19. juli 2015 at 17:49

   Der er sådan ligt venedig over byen, bare i mini mini format. 🙂
   Faktisk er det ikke kun salat, men noget de spiser meget her på egnen, og derfor måtte vi også prøve det. Det er nemlig ostefondue, men små-tørt brød der skal dyppes i den smeltede ost.

   Reply

Skriv en kommentar