Menu
Camping i Europa / Campingferie 2015

Markedsdag i Annecy og et spørgsmål

Jeg elsker markedsdage i Frankrig. Der tilbydes alverdens lækkerier og der er en leben af den anden verden. Én gang om ugen er der markedsdag i Annecy og vi skulle selvfølgelig derind. Vi fik købt lidt lækkerier og smagt på mindst lige så mange lækkerier. Noget af det jeg bare SKAL have en lille klump af, er fransk nougat. Jeg spiser det ikke hjemme i Danmark, for derhjemme synes jeg ikke helt det smager så godt, men hernede er det en helt anden og meget mere lækker fransk nougat de tilbyder.

Sommerferie_150714_092

Sommerferie_150714_094

Sommerferie_150714_091

Sommerferie_150714_090

Sommerferie_150714_087

Vi prøver også altid noget som vi ikke ved hvad er, for nyt skal der prøves når vi er på ferie. Vi købte bla. den kage med alt det røde, som ses forrest på det sidste billede her. Den smager helt ok, lidt sød. Konsistensen er lidt a la sandkage, men hvad det er for én og hvad det røde er, det ved vi ikke. Så hvis du evt. ved hvilken kage det er, så må du gerne fortælle det.

2 kommentar

 • Karin Abildhauge
  18. juli 2015 at 08:46

  Jeg har ikke et forslag til hvad denne kage hedder, det er nok heller ikke mit speciale 😉

  Det med markeder, er så skønt, især når der er tid til det. Jeg ved jeg skal alene afsted, mine de unge mennesker kan ikke med alt for mange mennesker, en lørdag med Gågaden fuld, er ikke lige noget de synes om.

  Her i Holstebro er der en årlig tilbagevendende begivenhed med International markedsdage. Europa er præsenteret i en bred vifte, ved jeg er at finde til dette, så vil jeg søge efter denne kage, måske kan jeg få et navn 🙂

  Reply
  • Catarina
   19. juli 2015 at 17:51

   Selvom der er mange mennesker, så er det faktisk let at komme rundt uden at søde ind i hveranden menneske, for hvis det ikke var, så var jeg heller ikke helt så vild med det. Derhjemme virker det som om at det hele skal stå så tæt, at man slet ikke kan overskue de forskellige boder, men ikke her. 😀
   Vi har også sådan en dag i Odense, jeg mener det plejer at være i august eller i september 🙂

   Reply

Skriv en kommentar