Op, op, op og neeeeed

17. juli 2015

Vi tog en tur rundt om Du Lac D’Annesy og over på bjergsiden, hvor de våvede kaster sig ud fra kipperne med faldskærm, tog vi en afstikke op til Col de la Forclaz som liger i 1157 meters højde. Deroppe fra har man den smukkeste udsigt over hele Lac D’Annecy og selve Annecy for enden.

Sommerferie_150715_107

Sommerferie_150715_104

Sommerferie_150715_108

Jeg lavede en lille film mens vi kørte ned. Altså hånden med kameraet ud af vinduet og så ellers håbe på det bedste. Filmen er speedet på 8 gange, da den ellers ville blive en kende lang. Det tog lidt mere end 5 minutter at køre ned.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply Karin Abildhauge 18. juli 2015 at 09:07

  Din lille film havde både cykelryttere på vej op og på vej ned, det er også i disse dage de proff cykler rundt dernede i det store land Frankrig, derfor giver din film et deja-vu (déjà vu – fransk udtale) til det vi ser i tv for øjeblikket.
  Mit hjerte er ramt af udlængsel, men må vente – købte jo nye briller 🙂 – Kan ikke både blæse og have mel i munden.

  • Reply Catarina 19. juli 2015 at 17:55

   De cykelryttere var nogle seje af slagsen og mange af dem klarede det helt til toppen, mens andre, vendt om halvvejs 🙂
   Ja, jeg kan jo huske hvad briller koster og med sådan en udskrivning er der ikke meget til overs i budgettet til ferie. Men ferie derhjemme er også dejlig, dem har jeg skam haft rigtig mange af 😀

 • Reply Pernille 26. juli 2015 at 17:58

  Wauw – sikke en udsigt 🙂

  • Reply Catarina 27. juli 2015 at 17:01

   Den var bestemt ikke ringe 😀

  Skriv en kommentar