I går kom jeg i tanke om at det efterhånden var længe siden at jeg havde lavet hjemmebag søndagmorgen. Jeg tænkte først på at lave et koldhævet brød, men kom så i tanke om at jeg ville lave mit grydebrød, som får den der helt lækre skorpe.
Så den lette dej blev rørt sammen og sat på køkkenbordet for at blive bat her til morgen.
Jeg havde helt glemt hvor lækkert et brød det grydebrød rent faktisk er og jeg har sagt til Søren, at han må huske mig på det, hvis jeg det. For det er enormt let at lave og det smager jo forrygende.
6 kommentar
Udvandreren
6. september 2015 at 18:10Det ser vildt lækkert ud 🙂
Catarina
7. september 2015 at 17:33Det er et fantastisk brød 😀
Celena
6. september 2015 at 21:34Looks fantastic! I can almost smell it all the way over here 🙂
Catarina
7. september 2015 at 17:34I soooo good Celena 😀
Karin
7. september 2015 at 20:02Hvis det smager som det ser ud, så kunne det da være lækkert hver weekend 🙂
Jeg må altså prøve det, har da en Rømer
Catarina
9. september 2015 at 16:09Det kan sagtens laves i en Rømer og det smager fantastisk og er super nemt at lave 😀