Menu
Skallebølle 2004-2021

At komme helt ned i gear

DSCF5448

Endnu en arbejds mandag sluttede i som en mandag som jeg aller mest har lyst til at smide i skraldespanden. Sidste mandag var også sådan én der var til at smide af h til. Vi er et par stykker, som mener at vi efterhånden bare skal holde fri mandag, for hvis de fortsætter sådan, såååå…

For at få mandagen på aftand og ikke mindst falde helt ned, så gik jeg i haven og nyssede lidt og til slut, slog jeg græsset, som efterhånden trængte til en klipning. Det er ikke fordi det lige nu gror så pokkers stærkt, i hvertfald ikke så stærkt som i foråret, hvor de to gange gødning, virkelig satte gang i det hele.

Eftermiddagen har i det hele taget været fantastik og med al den dejlige sol som vi ver beriget med og næsten vindstille, har jeg også haft tid til, at sidde på terrassen med te, benene oppe og smil på læben.

Den trælse arbejdsdag er for længst lagt bag mig og i morgen er endnu en dag. Helt sikkert meget bedre end den i dag.

8 kommentar

 • Udvandreren
  7. september 2015 at 18:58

  Du har altså en meget fin have. Den må være fantastisk at parkere dumme dage i 🙂

  Reply
  • Catarina
   9. september 2015 at 15:58

   Tak Anette, jeg er også rigtig glad for den og og jeg glemmer alt andet når jeg går derude. 🙂

   Reply
 • Karin
  7. september 2015 at 21:18

  Når dagen har været som du beskriver – så kan det smukke vejr og din/jeres smukke have gøre en stor del, til at finde roen.

  Selvfølgelig bliver dagen i morgen anderledes, og er det ikke noget med du drager afsted til spinning hen under aften, så er du helt sikkert kommet (først op så ned) i gear 😉

  Reply
  • Catarina
   9. september 2015 at 16:21

   Det var lige præcis der der skulle til for at få dage helt ud af systemet. Ja, du husker helt rigtigt Karin, der stod spinning på programmet i går (hver tirsdag og torsdag, hvis der ikke er andet på programmet) og det er så skønt at komme afsted og få svedt igennem.

   Reply
 • Celena
  8. september 2015 at 00:45

  Mondays should be banished 😉
  On another note, your garden looks spectacular!! xox

  Reply
  • Catarina
   9. september 2015 at 16:23

   Hi hi, your so right Celena 😀
   I lust love my garden and this year, i think its even prettier thad the previous years 😀

   Reply
 • Gitte Weih jørgensen
  8. september 2015 at 08:04

  Go morgen Catarina,
  Åhh, hvor får jeg bare den største lyst til at putte mig ned under dynen og gemme mig langt væk……..på sådanne mandage. Du beskriver dem præcis som jeg husker dem……hæslige……i dag er det tirsdag, så kan det, som du selv skriver, jo kun blive bedre. Ønsker dig ihvertfald en dejlig dag.
  Jeg glæder mig vildt til at skrive på bloggen om mandagene hernede……de er meget anderledes……..
  Rigtig dejlig sensommer til dig og jer derhjemme.
  Ciao ciao
  Gitte

  Reply
  • Catarina
   9. september 2015 at 16:31

   Den endte heldigvis ikke hæslig og når så det er kun er sjælden at det sker, er det helt ok og med haven som parkeringsted for en træls arbejdsdag, så er jeg glad. Alt det grønne og ikke mindst de sensommer blomster der er her nu, gør livet fantastisk. 😀
   Jeg glæder mig til at skrive på bloggen hver dag, der er ikke forskel og de aller fleste dage er for mig vidunderlige. For livet e r jo ikke kun sol og sommer, men også efterår og til tider vinter. Sådan skal det være 😀

   Reply

Skriv en kommentar