Menu
Livet / Skallebølle 2004-2021

Sikke en dag

Dagen startede forrygende og den er endnu ikke slut, men indtil nu har det været en rigtig skøn lørdag. Mine forældre har jo som bekendt en klonihave og de har nu besluttet, at det nu er tid til at lade andre komme til. Det betyder at de har nogle ting som de ikke synes skal indgå i sådan en handel. De har så besluttet at det skal vi have, hvis vi ville. Nu er vi så blevet beriget med et dejligt havebord, en bænk, to stole og en dækstol. Til gengæld ryger min gamle solvogn, med i handlen, for den passer ligesom ikke ind her nu.

Terrassen

Hvor står det dg godt ude på vores ”næsten” nye terrasse. Derudover røg der også et par krukker med og senere kommer der lige nogle planter, som kan flyttes uden at de tager skade. Tænk at få gaver sådan en ganske almindelig lørdag og så har vi ikke engang fødselsdag eller noget. 🙂

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

 • Madame
  22. august 2009 at 22:48

  Wauw, tillykke – det ser vel nok lækkert ud!

  Reply
  • Catarina
   23. august 2009 at 08:10

   Madame
   TAk skal du have – ja det passer rigtig godt ind. 🙂

   Reply
 • Fru E
  23. august 2009 at 11:20

  Det er rigtig godt ud, lækre møbler 🙂

  Reply
  • Catarina
   23. august 2009 at 15:39

   Fru E
   Tak skal du have – ja de passe ret godt her til. 😀

   Reply

Skriv en kommentar