Sikke en dag

22. august 2009

Dagen startede forrygende og den er endnu ikke slut, men indtil nu har det været en rigtig skøn lørdag. Mine forældre har jo som bekendt en klonihave og de har nu besluttet, at det nu er tid til at lade andre komme til. Det betyder at de har nogle ting som de ikke synes skal indgå i sådan en handel. De har så besluttet at det skal vi have, hvis vi ville. Nu er vi så blevet beriget med et dejligt havebord, en bænk, to stole og en dækstol. Til gengæld ryger min gamle solvogn, med i handlen, for den passer ligesom ikke ind her nu.

Terrassen

Hvor står det dg godt ude på vores ”næsten” nye terrasse. Derudover røg der også et par krukker med og senere kommer der lige nogle planter, som kan flyttes uden at de tager skade. Tænk at få gaver sådan en ganske almindelig lørdag og så har vi ikke engang fødselsdag eller noget. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Madame 22. august 2009 at 22:48

  Wauw, tillykke – det ser vel nok lækkert ud!

  • Reply Catarina 23. august 2009 at 08:10

   Madame
   TAk skal du have – ja det passer rigtig godt ind. 🙂

 • Reply Fru E 23. august 2009 at 11:20

  Det er rigtig godt ud, lækre møbler 🙂

  • Reply Catarina 23. august 2009 at 15:39

   Fru E
   Tak skal du have – ja de passe ret godt her til. 😀

  Skriv gerne en kommentar