Menu
Livet

Jeg bliver gammel før tid

Moerke

I går aftes talte jeg med en veninde. En jeg ikke havde talt med i henved 4 uger. Ikke fordi vi ikke ville- eller havde de bedste intentioner omkring, lige at tales ved, men tiden læber stærkt lige nu. Og det er ikke kun mig der føler det, for min veninde havde det præcis på samme måde. Jeg synes kun lige, at det har været mandag og nu er weekenden igen inde for rækkeviede. Jeg håber virkelig at det hele begynder at gå lidt langsommere, for ellers bliver da skisme gammel før tid.

I går var det jo onsdag og dermed også fransk-dag. Jeg var lige hjemme og vende og så ellers afsted. I dag, nåede jeg at læse- og lytte fransk, uden at se at dagen blev til aften. Og da jeg endelig opdagede at jeg havde siddet 1 1/2 time, var det allerede alt for mørt til noget om helst, der havde med udelivet at gøre.

I morgen vil jeg råde bod på det, for selvom det ikke er smukt vejer, er det trods alt rimeligt dejligt derude.

4 kommentar

 • Helle K.
  5. november 2015 at 20:03

  Jeg tror, at det skyldes, at der er mindre af livet tilbage, at det føles, som tiden går hurtigere – og det bliver hele tiden værre. Når man er ung, er der meget liv at tage af og så føles det langsomt.

  Reply
  • Catarina
   6. november 2015 at 19:01

   Jeg har helt sikkert dobbelt så meget liv tilbage som jeg allerede har brugt 😆
   Jeg synes faktisk også at tiden gik hurtigt da jeg var ung, men dog ikke så hurtig som jeg føler lige nu 😉

   Reply
 • Karin Abildhauge
  6. november 2015 at 10:15

  Helle har en pointe, jeg mærker også tiden “flyver” afsted. Om 12 dage fylder Otto 1 år, yngste er 16 uger henne nu, og hun er godt i gang med Bachelor skrivning. Og jeg står som nr. 2 til drømme rækkehuset 🙂

  Når mørket falder på kravler jeg ind i hyggekrogen med strik, bog eller bare for at stresse af. Det sker jo tidligere nu, hvor vi har “normal” tid, og de lyse timer bliver kortere.

  Reply
  • Catarina
   6. november 2015 at 19:07

   JA, det er rigtigt, det er jo allerede nu han fylder 1 år – tiden flyder virkelig afsted. 🙂

   Aiii, står du så langt oppe på listen til et lille rækkehus… wauw… det ville være så dejligt hvis du fik det inden foråret sætter ind, så du rigtig kan nyde at være udenfor. 😀

   Det med hyggekrogen bruger vi også og nogle gange tager vi gæstemadrasserne ind i stuen, flytter bordet og smider os på gulvet og ser film under dynerne. 😉

   Reply

Skriv en kommentar