Menu
Teknologi

Et foto på lærred

IMG_5569 copy

Jeg har tidligere får lavet billeder på lærreder, men de har ikke været til mig selv. Kvaliteten var i orden og modtagerne er rigtig glad for billederne. Men så var det jeg så et fantastisk tilbud hos Best Canvas. Jeg tog en hurtig beslutning og fandt et billede fra efterårsferien frem. Det ville jeg have printet. Mest for lige at se om kvaliteten var i orden, når det nu var så billigt. Jeg bestilte trykket tirsdag aften og i dag kom det med UPS. Hurtig og sikker levering lige til døren. Jeg er faktisk helt godt tilfreds med resultatet og specielt til den pris. Det kan det da godt være, at jeg skal have lavet et par stykker bare i en større udgave. Lige nu står billede inde på mit arbejdsbord på mit nye lille kontor og venter på at komme op på vægen og hænge.

6 kommentar

 • Karin Abildhauge
  7. november 2015 at 08:17

  Wauw – både til pris og resultat. Det kan godt svarer sig at surfe lidt rundt og tjekke priser. Nogle gange er billig også godt, ved godt det ikke altid er sådan, men her var det.

  Reply
  • Catarina
   7. november 2015 at 08:50

   Ja, det er bestemt billigt og ja, denne gang er billigt også godt. 😀

   Reply
 • Donald
  7. november 2015 at 08:27

  Det er et meget smukt billede – jeg kan godt forstå du gerne vil have det “på lærred” (og jeg kunne også selv finde på at få lavet nogle af den slags print.) Har jeg overset noget om størrelsen? Er det 45 x 80cm fx?

  Reply
  • Catarina
   7. november 2015 at 08:43

   Det her billede er faktisk kun 20×30, simpelthen fordi jeg ville se kvaliteten, inden jeg fik trykt noget på et stor. 😀

   Reply
 • Helle K.
  8. november 2015 at 17:50

  Smukt 🙂 jeg har aldrig prøvet at få lavet et billede på canvas, det skal jeg da overveje.

  Reply
  • Catarina
   9. november 2015 at 16:18

   Det er faktisk ret fedt at få billeder på lærrede og de store portrætter jeg har givet andre, er super fede 😀

   Reply

Skriv en kommentar