Menu
Livet

Dejlig udsigt fra hjemmekontoret

IMG_5571 copy

I går var sådan en dejlig afslappet lørdag, hvor vi fik lavet lidt herhjemme, hygge »big time«, med snak, film og lækkerier. Men det var også en lørdag, hvor der jeg satte mig ind på mit lille hjemmekontor og nød udsigten, mens jeg læste fransk, for jeg vil bare have det franske sprog ind under huden, og da det ikke er sådan lige til, i hvertfald ikke for mig, så er jeg nød til at hænge i. Der er personer på mit franskhold, som jeg ikke tror åbner bogen fra gang til gang, og det kan tydelig høres, når vi skal læse op. Jeg forstår ikke at nogen frivilligt melder sig til sådan et begynderhold, betaler for det (900, – pr. halvår), og så ikke vil gøre noget ud af det. Jeg vil have noget med mig derfra og da vores lærer er skide god til at undervise, bruger jeg derfor også en del tid på at forberede mig, dvs. oversætte, lytte (vi har alle læsestykkerne på lydfiler) og ikke mindst læse højt.

I dag er udsigten fra hjemmekontoret, mindst lige så smuk som i går eftermiddag, men jeg kan tydligt se forskel fra i går til i dag, for efter aftenen og nattens blæst, er der reduceret kraftigt i de smukke blade på træerne.

Nu vil jeg snuppe mig en kop te og så ellers sætte i gang. Je ghar et par ting jeg godt vil have nået inde en nu uge starter op. God søndag jer her fra et det solfyldte Fyn.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

6 kommentar

 • Liselotte
  8. november 2015 at 09:35

  Tak og i lige måde. God søndag til dig 🙂

  Reply
  • Catarina
   8. november 2015 at 09:43

   Mange tak skal du have Liselotte 😀

   Reply
 • Karin Abildhauge
  8. november 2015 at 10:51

  Her har blæsten også taget godt af de rødbrune farver fra træerne, nu stritter en enkelt hist og pist – Solen har taget fat, og det er nu stille og roligt derude.

  Jeg vil som du få gjort klar til en uge med lidt af hvert, samtidig med jeg gør klar til aftensmaden, yngste og jeg holder lige Mortensaften i aften, og det sammen, vi kan ikke få plads ind i hverdagens to do, det er jo på tirsdag, derfor hygger vi her til aften.

  Ønsker dig/jer en fortsat god søndag

  Reply
  • Catarina
   9. november 2015 at 16:17

   Aii det lyder dejligt at I holder Mortensaften i går – jeg har helt glemt at det er Mortensaften, men så må vi jo bare lege det en anden dag 😉 Håber du nød anden og alt det dejlige tilbehør og at I havde en dejlig aften.
   Ha’ en god aften Karin 😀

   Reply
 • Gitte Weih jørgensen
  9. november 2015 at 13:00

  Åhh med den fantastiske udsigt til sådanne flotte varme efterårsfarver tror jeg ærligtalt mit livsnyder gen ville opfordre mig til bare at nyde det – og så må lektier bare bare lektier. Men super godt gået af dig, at du bare hænger i med det franske 🇫🇷🇫🇷🇫🇷🇫🇷

  Reply
  • Catarina
   9. november 2015 at 16:21

   Nu er det jo en udsigt som vi ser hverdag, så det med at koncentrerer sig om lektierne, er nu ikke så svært, men det hjælper da at have sådan en udsigt, men jeg lytter. 😀
   Jeg har det sådan, at når jeg først har besluttet mig, så hænger jeg også i. Overvejer faktisk at hoppe på italiens om 5 år (når jeg er blevet god til fransk) og så snuppe 5 år med det og derefter springe på 5 år med spansk – men nu får vi at se. 😀

   Reply

Skriv en kommentar