Menu
Livet

Ahh, fredag og weekend

Så remte fredagen og dermed også weekenden. Arbejdsugen har jo ikke været så lang i denne omgang, men derfor er weekenden alligevel velkommen. Da jeg kom hjem, hoppede jeg i et par bløde bukser og en sweatshirt og fik tændt op i brændeovnen.

Der er kun en enkelt ting på programet i denne weekend og det er en cykeltur med et par ældre damer i morgen. Som faste læser ved, så er pilot for Cykling Uden Alder, og i moren skal jeg havde to ældre damer med til et samlet cykeltræf. Vi skal mødes med andre Piloter og ældre ved Odense Banegård og derfra cykle i samlet flok op til midtbyen, hvor vi skal have lidt kaffe, inden vi skal se juletræet på Flakhaven (Rådhuspladsen i Odense) blive tændt, derefter er det hjem til de ældres respektive plejehjem/centre.

Nu vil jeg snuppe endnu en kop te og kaste mig over de franske lektier. I aften står den på sofahygge med manden.

4 kommentar

 • Celena
  20. november 2015 at 17:44

  God weekend! Enjoy xox

  Reply
  • Catarina
   20. november 2015 at 19:15

   Thanks a lot Celena 😀
   And a good weekend to you and your family 😀

   Reply
 • Karin Abildhauge
  20. november 2015 at 22:53

  Vidunderligt at møde fredagen på denne måde. Og så vide at weekenden er en af de rolige.
  Krydser fingre for i ikke bliver ramt af det sne jeg hørte der vil falde i det “sydlige” og hen over øerne., måske kun lidt drys under cermonien hvor træet bliver tændt 😉

  Reply
  • Catarina
   21. november 2015 at 10:49

   Det er nemlig ikke så tosset Karin 😀
   I går aftes væddede jeg med Søren omkring vejret, jeg sagde at vi ikke får så meget som et snefnug og Søren mente, at græsplænen næsten ville være dækket. Her til morgen har han sagt at jeg nok vinder denne omgang 😉

   Reply

Skriv en kommentar