Ahh, fredag og weekend

20. november 2015

Så remte fredagen og dermed også weekenden. Arbejdsugen har jo ikke været så lang i denne omgang, men derfor er weekenden alligevel velkommen. Da jeg kom hjem, hoppede jeg i et par bløde bukser og en sweatshirt og fik tændt op i brændeovnen.

Der er kun en enkelt ting på programet i denne weekend og det er en cykeltur med et par ældre damer i morgen. Som faste læser ved, så er pilot for Cykling Uden Alder, og i moren skal jeg havde to ældre damer med til et samlet cykeltræf. Vi skal mødes med andre Piloter og ældre ved Odense Banegård og derfra cykle i samlet flok op til midtbyen, hvor vi skal have lidt kaffe, inden vi skal se juletræet på Flakhaven (Rådhuspladsen i Odense) blive tændt, derefter er det hjem til de ældres respektive plejehjem/centre.

Nu vil jeg snuppe endnu en kop te og kaste mig over de franske lektier. I aften står den på sofahygge med manden.

     

- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Celena 20. november 2015 at 17:44

  God weekend! Enjoy xox

  • Reply Catarina 20. november 2015 at 19:15

   Thanks a lot Celena 😀
   And a good weekend to you and your family 😀

 • Reply Karin Abildhauge 20. november 2015 at 22:53

  Vidunderligt at møde fredagen på denne måde. Og så vide at weekenden er en af de rolige.
  Krydser fingre for i ikke bliver ramt af det sne jeg hørte der vil falde i det “sydlige” og hen over øerne., måske kun lidt drys under cermonien hvor træet bliver tændt 😉

  • Reply Catarina 21. november 2015 at 10:49

   Det er nemlig ikke så tosset Karin 😀
   I går aftes væddede jeg med Søren omkring vejret, jeg sagde at vi ikke får så meget som et snefnug og Søren mente, at græsplænen næsten ville være dækket. Her til morgen har han sagt at jeg nok vinder denne omgang 😉

  Skriv gerne en kommentar