Menu
Familieliv

Så prøver vi igen

herathera-island-resort_herathera-island-resort_23264-2-c-1438691101 copy

herathera-island-resort_herathera-island-resort_23265-2-c-1438691101 copy

Som de af jer som læser fast med her på bloggen ved, så fik jeg jo en lidt kedelig opringning på min fødselsdag sidste år. Nemlig den, at vores tur til Maldiverne her i foråret var blevet aflyst. Nu har vi så de sidste dage tænkt over, om vi skulle prøve igen og svaret vi blev enige om at det skulle vi. Nu har vi igen bestilt ferie til Maldiverne og vi krydser finger for at det denne gang bliver til noget.

Vi dog ikke afsted alene. Jeg har en veninde som nærmest ikke har snakket om andet, end at hun også gerne ville et smut derud inden de evt. forsvinder, så da vi nu var igang med at bestille, spurgte vi hende, om hun ville med os. Og det ville hun da i den grad. Jeg er sikker på det bliver drøn hyggeligt at have hende med. Hun skal dog ikke bo i samme hytte som os, men får hendes helt egen hytte.

Nøj, hvor jeg glæder mig og så behøver de altså ikke at aflyse denne gang. Umm, om mindre en 4 måneder er vi dernede i det der meget pæne vand.

8 kommentar

 • Celena
  26. november 2015 at 23:56

  You should try again… and sneak me in your bags 😉 It looks like heaven!

  Reply
  • Catarina
   27. november 2015 at 06:39

   We are so much looking forward to spring, and this trip 🙂 But I’m not sure you fin in my suitcase 😆

   Reply
 • Therese
  28. november 2015 at 20:42

  Årh, hvor skønt. Jeg krydser alt for at det blir til noget denne gang!!

  Reply
  • Catarina
   28. november 2015 at 21:13

   Tak søde, vi håber og tror at vi denne gang er heldige 😀

   Reply
 • Pernille
  28. november 2015 at 20:48

  Forhåbentlig kommer I af sted denne gang – for det der vand ser svært pænt ud 🙂

  Reply
  • Catarina
   28. november 2015 at 21:14

   Det håber vi også og jeg tror vi er heldige, for lige nu “står” der at der er få pladser tilbage 😀

   Reply
 • Karin Abildhauge
  1. december 2015 at 22:32

  Jeg krydser fingrer, det har jeg gjort siden jeg så overskriften, da jeg nok havde gættet, hvad i ville prøve igen. Det bliver dejligt med en total afslapning/afstresse ferie, virkelig komme ned i gear.
  Dejlige drømme frem til afrejsen, især i det vejr vi har ramt lige nu.

  Reply
  • Catarina
   3. december 2015 at 11:02

   Det bliver så godt og jeg er sikker på at den tur bliver til noget denne gang – eller det siger min indre ønskestemme sig 😀

   Reply

Skriv en kommentar