Menu
Teknologi

Radio og Podcast, lytter du også?

Nu snakkede jeg jo lidt om lyd i indlægget fra i går og så var det at jeg kom til at tænke på, at jeg selvfølgelig også lytter til andet end musik og fransk. Jeg har faktisk en par radioprogrammer jeg godt kan lide at lytte til, men ofte glemmer jeg på tidspunkter og på hvilke dage de bliver sendt og hvis jeg husker hvornår, så har jeg ikke lige tid til at lytte til radio på det tidspunkt. Men heldigvis er der råd for det. Nemlig Podcast.

For det aller meste husker jeg Mads & MOnopolet, men nogle gange er der bare andet på programmet og så når jeg ikke at høre hele programmet, eller slet ikke noget og er derfor glad for at jeg har muligheden på andre tidspunkter der passer mig bedre.

FullSizeRender copy

Jeg abonnerer ikke på ret mange Podcasts, men jeg har 5 stk. som jeg virkelig godt kan lide at lytte til. Nogle gange er indholdet ikke helt efter min smag, men så kan jeg jo bare stoppe det og vente til ugen efter for at se om udsendelsen er i min smag.

I dag var jeg lige et snut inde i Odense og mens jeg var derinde, havde jeg lidt af Mads & Monopolet i det ene øre, men jeg hørte ikke hel programmet og derfor har jeg nu den tilgode.

Har du nogle Podcasts du ynder at lytte til eller ligefrem abonnerer på?

4 kommentar

 • Karin
  17. januar 2016 at 08:08

  Jeg er også podcast bruger. Jeg har dem ikke med på app’en podcast, jeg finder dem frem på DR’s app. Jeg har et par andre jeg lytter til, Radiodrama, det er en ½ times radiospil, Mads & Monopolet, hvis jeg har andre aftaler en lørdag formiddag, eller kun får ½ delen med 😉
  Jeg finder af og til et eller andet at lytte til, især nu hvor jeg har fået et okay headset. et bluetooth der kan tåle sved til træning etc. 😉
  Ønsker dig en dejlig søndag, kold og solrig skulle den blive iflg. en vejr app 🙂 – Og her er himlen super smuk i skrivende stund.

  Reply
  • Catarina
   17. januar 2016 at 09:09

   Jeg bruger appen til at få besked når der er nye, for jeg glemmer ofte hvornår de kommer og på den måde får jeg at vide at der er end ny udgave ;.) Tror jeg må se hvad Radiodrama er for noget. Tak for tippet. 🙂
   dejligt med et headset som kan tåle sved – jeg har tidligere brugt at høre musik når jeg løb, men det er jeg gået væk fra, da jeg synes det “forstyrede” 🙂
   Også en god og smuk søndag til dig.

   Reply
 • Jonna
  19. januar 2016 at 09:19

  En af dem jeg godt kan lide er Jette Harthimmer der er forskellige emmer der bliver talt om. Så ser jeg måske tingene på en anden måde en jeg lige havde tænke og syntes om at hører om andre måder man kan gøre tingen på.

  Reply
  • Catarina
   19. januar 2016 at 16:35

   Tak for tippet Jonna, det må jeg vist heller på ind i min samling, så jeg kan hører hvad det er for noget 😀

   Reply

Skriv en kommentar