Menu
Teknologi

Lille gul klods med fin lyd

~Tryk på de små pile på billedet, for at se størelsen sammenlignet med en almindelig tændstikæske.

Jeg har jo det lille kontor nede for enden af huset, hvor jeg sidder når jeg laver franske lektier. Jeg sidder og øver mig på udtalen, efter at have lyttet til de filer som følger med hvert af afsnit i lærerbogen. Jeg har, indtil nu, brugt min telefon som afspiller og det har fungeret ok, men jeg ville godt have en lille Bluetooth højtaler, som kunne overtage de indbyggede højtalere i telefonen. Jeg har ikke brug for et decideret anlæg, for det har vi i stuen og det bruger jeg ofter samme med AirPlay på telefonen.

Jeg har det dog sådan, at jeg heller ikke vil betale en bondegård for noget jeg ikke kommer til at brugt ret meget, så da jeg i dag faldt over denne lille kantede sag i Bahne, til 240,- kroner, snuppede jeg den med. Den hedder faktisk KAKKOii Qb Pantone, som eftersigne skulle betyder »Cool« på japansk.

Efter en opladning, som ikke tog mere en 30 minutter, sluttede jeg telefont til »Miss Cool«, hvilket gik helt smertefrit. Jeg satte de franske gloser på, for at hører om udtalen ville blive forringet, eller om der var noget andet, som ville gøre, at jeg ikke kunne bruge den lille højtaler til formålet. Den klarede den lille test og jeg fortsatte derfor og satte noget Abba på, hvorefter jeg skruede helt op for både højtaleren og telefonen. Ved fuldt knald, var lyden noget forringet og bassen gik ikke særlig tydeligt igennem, men det var nu også forventet. Så snart jeg skruede lidt ned, lød det faktisk ganske fint. Den bliver aldrig en erstatning for nogle ordentlige højtalere og softwofer, men til mit formål kan den sagtens bruges. Og i et køkken vor der alligevel skramles med køkkentøj, ville den også fint kunne gå.

Nu kan jeg sidde og lytte til franske gloser, uden at skulle sætte telefonen på pause igen og igen, fordi noget af udtalen smuttede, hvilket den ofte gjorde når jeg brugte telefonens indbyggede højtalere.

3 kommentar

 • Karin
  16. januar 2016 at 22:46

  Det var billigt. Kunne godt forestillr mig den ikke kan spille for fuld udblæsning, da skal der noget bedre til.
  Kunne godt finde på at gøre dig kunsten efter til mit kontor, den kan fint erstatte min pc højtalere, så lyden bliver en smule bedre end det jeg lytter til, når jeg vælger kontoret.

  Reply
  • Catarina
   17. januar 2016 at 07:35

   Ja, det er virkelig en rimelig pris for den lille klods. Og når du vil bruge den til din pc, så følger der faktisk sådan en stik med, du ved… sådan et højtaler-tøjtaler stik, tror det hedder et av stik som kan sættes direkte ind i pc’en. det r nok mest for dem som ikke har bluetooth og det har du sikkert i din, da den vist er en bærbar ikk’?

   Reply
 • […] snakkede jeg jo lidt om lyd i indlægget fra i går og der kom jeg til at tænke på, at jeg også har noget andet ud over musik jeg lytter til. Jeg […]

  Reply

Skriv en kommentar