Menu
Livet

Nogle dage er bare bedre end andre

Og nogle årstider er anderledes for hvordan jeg er socialt, end andre årstider. I dag er det fredag. Jeg har sagt det før, men jeg jeg siger det gerne igen. Jeg elsker fredag. Lidt arbejde og en weekend er ligger og venter lige derude efter middag, er nu noget helt specielt. Vi har ingen planer for denne weekend og sådan er det ofte i efteråret og vinteren. Jeg er lidt af et hulemenneske i de mange måneder hvor mørket er fremherskende. Jeg er ikke speciel glad for mange sociale arrangementer og slet ikke i efterårs- og vinter månederne. Jeg har ikke noget imod, at komme ud i de måneder ej heller have gæster, men jeg opsøger ikke sociale sammenkomster og foretrækker at have helt fri, når jeg har fri fra arbejde.

Når foråret og sommeren kommer og meget af min tid bliver brugt i haven, kommer lysten til også at mødes med veninder, og være social med mange andre mennesker, mere end lige med dem jeg er omgivet af til dagligt, herhjemme og på jobbet. Det kan godt lyde lidt ungerligt for nogle, men jeg er sikker på, at det er den bedste måde for mig, at samle energi og årsagen til jeg aldrig føler mig stresset, hverken jobmæssigt eller privat. Min krop har åbenbart bare brug for de måneders hulemenneske tilstand jeg frivilligt har sørget for, at jeg får, år efter år.

Selv som barn og ung var jeg også sådan. Jeg kunne snilt tilbruge alle vågne timer på mit værelse, eller udenfor alene, og så kun komme ud/ind når der var mad. Det ændrede sig en smule da jeg kom i lærer, men jeg elskede mine fridage, som ofte var på hverdage.

Denne weekend er ikke meget andreledes end andre weekender. Den er åben til havd jeg/vi nu lige finder på og jeg elsker, at indtage fredagen med den viden.

20130126-072150.jpg

I morgen vil jeg lave lidt islygter, for med den frost der meldes om her den næste uges-tid, så er det vist lige årstiden for det.

8 kommentar

 • Mette
  15. januar 2016 at 16:19

  Hold da lige op, du har i den grad ramt mig spot on med dine ord. Jeg har det på præcis samme måde. Lidt vildt ik? :-). Rigtig god weekend til dig. Mette

  Reply
  • Catarina
   16. januar 2016 at 07:30

   Ja, det er lidt vildt Mette og jeg tro faktisk vi er mange der ville have godt af at være sådan som os. 😉
   Du ønskes også en god weekend 🙂

   Reply
 • Liselotte
  15. januar 2016 at 18:50

  Jeg genkender mig selv i dine ord. Jeg kan også sagtens forskanse mig i egen hule hele den mørke halvdel af året 🙂

  Reply
  • Catarina
   16. januar 2016 at 07:31

   Lidt sjovt at vi er sådan, men vores sind og krop har sikkert brug for det det og det er vores måde at “restituerer” på 🙂

   Reply
 • Celena
  16. januar 2016 at 01:16

  Happy Friday! I always wished that it would last a little longer and prevent the quick passing of the weekend 😉 xox

  Reply
  • Catarina
   16. januar 2016 at 07:32

   And the same to you Celena and your absolutely right, most of the time the weekend is way to short. 😀

   Reply
 • Karin
  16. januar 2016 at 07:48

  Når vi åbner os og fortæller lidt mere om vore personligheder, rammer det flere end vi troede.
  Du kalder dig selv for hule menneske i vinterhalvåret, jeg titulere mig selv som bjørn. kært barn har mange navne, for din beskrivelse er et fantastisk match til min bjørn.
  Dog har jeg en enkelt justering. Selskaber med mange mennesker bliver aldrig mig, foretrækker det intime.
  Glæder mig til at se januar 2016 islygte produktionen

  Reply
  • Catarina
   16. januar 2016 at 14:57

   Ja, det er sjovt at vi er flere og jeg tror flere ville have gavn af ikke altid at skulle være i selskab med andre for at holde deres tilværelse ud eller havd det nu er de tror det giver dem.
   Jeg er heller ikke vild med store selskaber, men jeg kan sagtens deltage i den, for jeg ved jo, at jeg kan gå hvis jeg vil. Desuden, så er store selskaber jo heller ikke noget der sker særligt ofte. 😉

   Reply

Skriv en kommentar