Menu
Familieliv

Lys både inde og ude

Islygter

Jeg elsker når det fryser så meget, at det er muligt at lave islygter, som holder mere end et par dage og det er jeg sikker på de her nok skal gøre, for de loves ikke tøvejr før engang på lørdag og der er jo alligevel noget tid til.

Dagen har budt på arbejde og en telefonisksamtale med Christian i Aalborg. I dag var det sidste eksamen for i 5 semester. Og endnu engang gjorde han mig mere end stolt. Jeg er helt sikker på, at han har alt den “klogskab” fra mig af for jeg har den ikke mere. 😉

Nu venter en hyggeaften med manden og stearinlys, både inde og ude.

2 kommentar

 • Karin
  20. januar 2016 at 08:05

  Hvor er Christian bare sej. Godt gået. Det er noget specielt når guldklumpen/stjernen opnår det de drømmer om. I mandags kunne jeg bare ikke finde ro før yngste kom ud og havde bestået, voteringen var kort, men følte det varede alt for længe 🙂

  Her var vi ramt af + grader i går, og derfor var det ikke kun sne der kom ned natten til tirsdag, dog forsvandt al sneen fra mandag ikke, men at cykle er ikke sjovt. Så jeg tænker lige på dine fine lygter 🙂

  Reply
  • Catarina
   20. januar 2016 at 19:59

   Ja, han er skism sej og sikke et hovede der sidder på den knægt. Jeg kan godt forstå at du ikke kunne finde ro i mandags, det er jo lige før at det er lidt “liv og dø” over den sidste eksamen. Men for pokker hvor er det altså flot klaret med en lille sveske som Otto og med mave på. 😀
   De lygter er så hyggelige og de koster gratis, eller næsten, for der skal jo lige et par balloner til 😉

   Reply

Skriv en kommentar