Menu
Livet

Så er jeg i gang igen

DSCF7077 copy

Efter næsten to måneders ferie, blev det endelig igen onsdag og dermed også tid til at jeg skulle pakke alle mine franske notater og lærebog sammen og kører ind til Odense for at få samlet flere franske gloser og bøjninger sammen.

Som altid var der god stemning på holdet og da de fleste på nær to, var gengangere, gik snakken let og mellem alle udtalelserne, bøjningerne og læsning, var der også tid til grin og franske fortællinger. Jeg er altså ret så glad for det hold og nyder virkelig at jeg kan mærke at jeg rent faktisk også lærer en del.

I denne og kommende uge, skal jeg så lige bruge nogle timer på fat forberede mig til næste onsdag, for ja, vi skam også lektier for denne gang. Vi kommer ikke sovende til det, men vi har det virkelig sjovt.

6 kommentar

 • A+K/VenterPaaVinBlog
  20. januar 2016 at 20:55

  Skønt, nogle gange er den gængse hverdag lige hvad man trænger til 🙂

  – Anne

  Reply
  • Catarina
   21. januar 2016 at 18:26

   Det er lige præcis hvad jeg tænker/føler Anne 😀

   Reply
 • Celena
  21. januar 2016 at 00:13

  Bon retour et bonne chance 🙂 xox

  Reply
  • Catarina
   21. januar 2016 at 18:28

   Merci Celena. Il est formidable d’être de retour. 😀

   Reply
 • Karin
  21. januar 2016 at 07:01

  Vildt der allerede er gået 2 mdr. hvor tiden dog flyver af sted.
  Dejligt i har det så godt på holdet, for sådan skal det være, lysten til lektierne, og lysten til næste undervisning præges af det hold man er sammen med.
  Det bliver spændende når du igen er på ferie i Frankrig eller lande hvor der tales fransk, så du kan få afprøvet alt det nye du har lært.

  Reply
  • Catarina
   21. januar 2016 at 18:30

   Ja det er lidt vildt hvor hurtigt tiden går. 🙂 Det er nemlig dejligt at være igang igen og ikke mindst se så mange kendte ansigter. De er nemlig med til at gøre det dejligt at være tilbage onsdag efter onsdag og så ikke at forglemme den dygtige lære vi har 🙂
   Jeg er også spændt på vores næste ferie i Frankrig, om det er sådan at jeg rent faktisk kan forstå mere og ikke mindst gøre mig selv forståelig 😉

   Reply

Skriv en kommentar