Menu
Familieliv

Go’e nødder

DSCF7318 copy

Jeg er jo utrolig heldig med mine veninder. De er alle mere end guld værd. Den ene veninde er sådan en rigtig gør-det-sel ud i madlavning (ja, det er ene af de andre nu også) og hun har et kæmpe hassenøddetræ i sin have. Det træ giver simpelthen så mange nødder at de selv har mere end rigeligt og så er det at hun forærer “lange strømper” fyldt med nødder væk. Nødderne lige skal tørre lidt, inden de er klar til brug. Nu har vi fået brugt op af vores købe-nødder og derfor var det tid til at knække de mange dejlige nødder fra Sølvreven (sådan kaldes hun bland os andre).

Manden og jeg satte os tilrette ved langbordet og mens Søren sad med nøddeknækkeren og knækkede nødder, fjerende jeg skallerne. 40 minutter senere, havde vi 600 g nødder. Smager på disse nødder er helt fantastisk og så er de helt fri for alle mulige sprøjtemidler. Og farven, er den ikke bare smuk?

4 kommentar

 • Celena
  11. marts 2016 at 00:13

  That is beautiful…. and so much tastier because they come from your friend’s tree 🙂

  Reply
  • Catarina
   11. marts 2016 at 17:53

   They truly are much mor tasty the the conventional ones. 😀

   Reply
 • Karin
  11. marts 2016 at 07:41

  Hvor lækkert – jeg kan smage dem, noget helt andet end dem der findes i standardpakninger på hylderne i supermarkedet. (vælger vi kvalitet skal vi også betale ekstra 🙂 )
  Måske skulle du/i have jer et hasselnødetræ i haven.

  Reply
  • Catarina
   11. marts 2016 at 17:54

   Jeg har slet ikke funden nogle, uanset kvantitet i butikkerne der smager så skønt som disse 😀
   Overvejer det, men så på den anden side…. du ved hvordan det er 😉

   Reply

Skriv en kommentar