Snickerskugler – 26 stk.

11. marts 2016

Så snart jeg kom fra kontoret kastede jeg mig over at kreere lidt lækkert til manden og jeg i aften. Manden er vild med Snickers og jeg er det til deles også. Selvom vi er på “kur” så kan der godt være plads til lidt lækkerier de dage som vi kalder »spisedage«, så jeg har lavede disse små snickerskugler.

DSCF7324 copy

I får lige opskriften, som er super nem og ikke tager mange minutter at lave.

Ingredienser:
• 100 g dadler (329 kcal)
• 75 g saltede peanuts (403 kcal)
• 50 gram peanutbutter (360 kcal)
• 75 g mørk chokolade til overtræk (375 kcal)

Fremgangsmåde:
• Hak dadler og peanuts godt i en minnihakker
• Hæld de hakkede dadler og peanuts over i en anden skål
• Kom peanutbutter ned til dadler og peanuts og pres dejen sammen
• Tril dejen til små kugler og stil dem i fryseren mens chokoladen smelter
• Smelt chokoladen over et vandbad og rul kuglerne i chokoladen
• Når alle kuglerne er færdige, stille de igen på køl

Ved 26 stk. er det “kun” 56,5 kcal pr. stk.

TIP: Jeg tager altid et par latex-handsker (dem så de også bruger hos lægen) på når jeg triller kuglerne og det samme når de når de skal have chokoladen på – der dypper jeg en kugle i chokolade og tager den op og triller kuglen i rundt i hånden, sådan at der ikke kommer for meget chokolade på, men det er også lettere at få fordelt chokoladen.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

8 kommentar

 • Reply Karin 12. marts 2016 at 08:07

  Så lækkert, her kan jeg også være med. Og tænk det er konfekt til julen, snack til den søde tand og ja, til selv forkælelse.
  Tusind tak for tippet, dem vil jeg snart prøve.

  • Reply Catarina 13. marts 2016 at 07:16

   Aii, jeg var ikke klar over at du med diabetes også kunne være med på dem her. Dejligt 😀
   Dem og dadelkuglerne er helt sikker noget der kommer på julebordet her. De er så lette at lave og rimelige sunde 😀

   • Reply Karin 20. marts 2016 at 07:14

    Det er forbavsende meget vi må i dag. Bare det er med måde, og den mørke chokolade, behøver ikke være den mørkeste 85% – men må heller ikke være den på 40% – bedste er omkring de 60- 75 %, grundet smagen (mælkechokolade er forbudt).Heldigvis er det den mørke chokolade jeg har det bedst med, og foretrækker den omkring de 75%

    • Reply Catarina 20. marts 2016 at 09:09

     Ahh, dejligt og du har helt ret, mørk chokolade er super lækkert og nå det så ligefrem er din favorit, så er det jo ekstra fedt at det præcis er den du godt må spise. 😀

 • Reply Liselotte 12. marts 2016 at 09:40

  De lyder temmelig fristende 🙂

  • Reply Catarina 13. marts 2016 at 07:16

   De er bare SÅ lækre og er helt sikkert noget de kommer til at blive lave igen herhjemme 🙂

 • Reply Celena 12. marts 2016 at 12:13

  Yum… I will have to try those. Tak 🙂

  • Reply Catarina 13. marts 2016 at 07:17

   And the boys will love you and love to helt forming them. 😀

  Skriv en kommentar