Aflysning og brandsikker

15. marts 2016

I dag skulle jeg havde været inde og “lege” med to af veninderne. Den ene skulle have sin fødselsdagsgave fra os, men den anden er blevet syg. Vi Plejer altid at give hinanden oplevelse gaver, hvor vi andre to også kan være med, på den måde får vi alle en dejlige dag i byen.

duck_head copy

Jeg nu må så nøjes med, at tage ind til Odense, efter end arbejdstid og se om jeg kan ombytte mine tre Apple-strømforsyning hos HUMAC, så jeg igen kan føle mig “brandsikker”, hvis jeg ikke får taget mine stik ud af stikkontakten, efter endt opladning.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply Mette 15. marts 2016 at 10:45

  Der er da vist lige noget jeg skal hjem og tjekke op på 🙂

  • Reply Catarina 15. marts 2016 at 11:09

   Uha ja Mette. Jeg har vidste et stykke tid, men bare ikke fået ombyttet dem endnu. 😕

 • Reply Karin 20. marts 2016 at 06:12

  Der er rigtig mange der har reageret efter en udsendelse på DR1, hvor emnet blev taget op. Altså det der med diverse Apple lader. Humac havde ikke nok hjemme til alle, mange måtte stå i restordre.
  Håber veninden er blevet fit for fight igen.

  • Reply Catarina 20. marts 2016 at 09:04

   Jeg vidste det godt på forhond da jeg havde fået en nyhedsmail om det tidligere, men jeg havde bare ikke fåret taget mig sammen til at komme afsted og få dem byttet. Men nu er jeg sikker på at der ikke sker noget, da de alle nu er korrekte 😀

  Skriv en kommentar