Menu
DIY

Når et stykke strik ender der, hvor det rider én som en mare

Det sidste mere en 1½ har kastanjetrøjen, som jeg kalder den, ligge der i strikkekurven og leet af mig. Jeg har ikke haft den samme lyst til at strikke, pga. den. Jeg er (åbenbart) typen som ikke har det godt med, at et stykke strik bare ligger, uden at der sker med det. Og jo længere tid der går, desto sværere bliver det for mig at starte det op igen.

Selvom lysten til at strikke, ikke har været den store, har jeg forsøgt mig med masser af små-strik, for det kunne jo være, at lysten til kastanjetrøjen kom tilbage. Men hver gang jeg startede et nyt lille projekt op, fik jeg også dårlige samvittighed over at kastanjetrøjen bare lå der i kurven og ikke blev gjort færdig.

Det er blevet til ret så mange hjemmestrikkede hjemmesko, så mange at jeg ikke har tal på dem. Et par huer det også blevet til og mit elskede lange halstørklæde, som jeg nærmest har brugt siden det kom af pindene, er også lavet og det på nærmest ingen tid. Sidste, men ikke mindst, er der også blevet produceret 4 karklude. Det var først da den sidste af 4 karklude var halvvejs, at lysten til den kastanjetrøjen igen indfandt sig.

DSCF7326 copy

Nu er jeg godt i gang igen og nyder at sidde med den dejlige farve og et større stykke strik. Jeg håber og tror på, at den når vejs ende denne gang og jeg har lovet mig selv, men sig det ikke til nogen, at jeg ikke må starte noget nyt op før den er helt færdig.

11 kommentar

 • Helle K.
  15. marts 2016 at 16:42

  Din hemmelighed er i sikkerhed hos mig, jeg er god til at holde på sådan en 😉

  Reply
  • Catarina
   15. marts 2016 at 18:19

   Godt jeg kan regne med dig Helle 😀

   Reply
 • Annemette
  15. marts 2016 at 17:37

  Den model havde jeg også virkelig svært ved at komme igennem da jeg strikkede den ☺️

  Reply
  • Catarina
   15. marts 2016 at 18:20

   Det har er ikke nogen model efter opskrift, men bare en jeg laver ud fra hovedet 🙂 Je gkan jo ikke læse strikkeopskrifter, da jeg ikke forstår de forskellige betegnelser 😕

   Reply
   • Annemette
    17. marts 2016 at 17:21

    Den er strikket ligesom Høstjakken 😉

    Reply
    • Catarina
     18. marts 2016 at 07:15

     Wauw, det var jeg ikke klar over 🙂 Jeg er god til ragland og det et den jeg fortsætter med på alle bluser 🙂 Men jeg overvejer at prøve en anden opskrift når denne er færdig, for jeg har én jeg kan spørge til råds 😉

     Reply
 • Celena
  16. marts 2016 at 11:10

  Beautiful colour! I promise that we won’t nag you about its finish date 😉

  Reply
  • Catarina
   16. marts 2016 at 11:47

   Thanks Celena – I’m very grateful 😆

   Reply
 • Karin
  20. marts 2016 at 06:25

  Dejlige projekter du har fået af pindene i en periode hver jeg vil tro tiden er gået med franske ordlyde/udtale, løb og 5:2 opskrifter. Derfor har noget måttet vente. Lidt en anden måde at sige det på, altså hvorfor der ikke er sket så meget.
  Kommer et nyt garn på pindene inden du melder kastanjetrøjen færdig, skal jeg nok være tavs, på spejderære. 🙂

  Reply
  • Catarina
   20. marts 2016 at 09:06

   Hi hi, ja du har helt ret Karin, men alligevel har jeg heletiden haft den trøje i tankerne. Træls. 😉 Jeg når nok at få noget ny på, for jeg er færdig med kroppen, men mangler faktisk pinde der passer til ærmerne, men regner jeg med at få lov til at låne af mn mor, hvis hun altså har nogle, men det finder jeg ud af på et eller andet tidspunkt. 😀

   Reply
 • Strik og blå tænder – Catarina
  21. marts 2016 at 18:25

  […] Den lange trøje er for øvrigt så færdig som den kan blive, for jeg mangler stadig ærmerne, men for at kunne lave dem, skal jeg bruge nogle pinde, som jeg regner med, at min mor ligger inde med, men det må vente til efter vores ferie. […]

  Reply

Skriv en kommentar