Menu
Livet

Ja, jeg kan jo aldrig blive enig med mig selv

Når jeg har haft kort hår, så vil jeg være langhåret og omvendt. Og når jeg har forskellige længder i håret og en smule pandehår, så skal alle længder være lige lange og igen omvendt. Det sidste, lidt mere end 1/2 år, har alt mit hår været lige langt, altså indtil i dag, hvor det så er blevet klippet.

Kl 9 i formiddags, havde jeg en tid hos frisøren med et ønske om igen at få lidt forskellige længder i håret bagtil, ligesom jeg også gerne ville have en slags langt pandehår, eller rette og sagt lethed med skråt hår fortil. Grunden til at jeg gerne ville have lidt lethed i håret bagtil er at, jeg jo har lidt fald i håret og med lige lange længder, blev de fald trukket helt ud, pga. af tyngden af håret. Nu er mine fald kommer lidt mere til syne og gør at der er mere fylde i håret og er faktisk ret så tilfreds med resultatet.

Nu får vi at se, hvornår jeg så skifter mening igen. Helgvis gror mit hår, som fik det betaling for det, så det gør ikke så meget, hvis jeg nu skulle fortryde, hvilket jeg nu ikke regner med at gøre sådan lige den første måned eller sådan.

Lige nu er jeg bare glad for denne her frisure og nyder at se en bette anderledes ud en hvad jeg hidtil har gjort.

8 kommentar

 • Mette
  16. april 2016 at 18:32

  Jeg har altid synes, at det korte du havde i 2013 var tosset flot til dig https://www.catarina.dk/2013/02/28/billeder-til-visitkort/

  Jeg tror aldrig, at jeg opnår, at mit bliver langt – jeg holder ganske enkelt ikke udgroningen ud 🙂

  Reply
  • Catarina
   17. april 2016 at 07:42

   Jeg er også glad for kort hår, men også det lange og der er nogle der siger “at det er slående at se at når man kommer til Fyn, så er alle kvinder over 50 korthåret” og det vil jeg ikke være en del af 😉

   Reply
 • Helle K.
  16. april 2016 at 19:38

  Mette har ret, dit korte hår dengang var rigtig flot til dig – men jeg kan nu også lide dig med længere hår.

  Reply
  • Catarina
   17. april 2016 at 07:42

   Tak søde 😀

   Reply
 • Celena
  17. april 2016 at 00:48

  Let’s see pictures! 😉
  I used to think that it was appropriate to have short hair after 40. Now, I realize, that it is much easier to have long hair…. I also get told that I look younger (bonus) 😉

  Reply
  • Catarina
   17. april 2016 at 07:43

   Som say that its funny to se, as soon as you comes to the island of Funen, all women over 50 has short and gray hair – I dont want to part og that “club” 😀

   Reply
 • Karin
  17. april 2016 at 08:58

  Det er nu sjovt det med vores hår.
  Jeg havde samme tanke som du mht. kort og langt hår, derfor forblev jeg langhåret frem til det fyldt 56 år. Men af forskellige årsager, blandt andet en cykelhjelm gjorde at jeg blev korthåret, mit hoved passer ikke med pagehår, derfor det store spring. Og dagen før min mor blev bisat blev det meget kort, lige som min mor altid har ment var pænest til mig. Og nu ændre cykelhjelmen eller huen ikke frisuren 🙂
  Det at have lige længder i det lange kan gøre tungt, ikke kun så faldet forsvinder, men også hvis sveden trænger i håret, at lave etage kan give en vis lethed, og tænker lidt det lange pandehår klæder dig vildt godt.
  Jeg tror mest det er hvordan vi selv virker og bære den paryk vi har, der så giver en udstråling.
  Du er smuk som du er. ❤

  Reply
  • Catarina
   18. april 2016 at 06:50

   Jeg kan godt ave langt hår under cykelhjælmen, jeg sætter det bare op når jeg kommer frem 😉 Men du har ret, man skal finde det man synes passer bedst til ens hovede og ikke mindst til ens temperament. Du må smide et nyt billede in, så jeg kan se hvoran du ser ud med det helt korte hår 😀

   Reply

Skriv en kommentar