Menu
Livet

Flad bagende

0001-Diverse billeder_0155 copy

Nogle gange har man lov til at være heldig, i hvertfald noget af dagen. Det regnede næste ikke da jeg cyklede på kontoret og derfor lignede jeg ikke en druknede mus da jeg ankom. Men i dag har jeg “fastedag” de er, for det meste, ret nemme at komme igennem, for jeg ved jo, at jeg kan spise inden for et par timer efter jeg er kommet hjem. I dag havde jeg dog et møde, som først startede da til normal arbejdstidsophør, og derfor blev dagen næsten 1 1/2 time længer. Og ikke nok med det, så var var jeg også punkteret på vej til job, så det blev en gå tur hjemad og den gåtur (3 km) gjorde, at jeg var helt vild sulten da jeg endelig kom hjem. Men endnu engang var jeg heldig, for Søren var kommet hjem og var i gang med at forberede aftensmad.

Nu er jeg atter på toppen og kan sagtens klare mig indtil i morgen. Nu skal jeg så bare lige, have kikket på min cykel, men det bliver altså først engang på torsdag, hvor jeg har fri. I morgen snupper jeg bilen på job. Basta.

4 kommentar

 • Celena
  30. april 2016 at 12:26

  The dinner being prepared by someone else is always the best part 🙂 Go’ weekend til dig xox

  Reply
  • Catarina
   1. maj 2016 at 15:29

   Your are SO right Celena 😀

   Reply
 • Karin
  1. maj 2016 at 07:46

  Heldet følger det dejligste mennesker, og denne kategori tilhører du.
  Pyha, mit blodsukker ville galopere derudaf hvis dette skulle ske for mig, og det til trods for jeg altid har mandler på mig 🙂
  Ønsker dig en fortsat god søndag.

  Reply
  • Catarina
   1. maj 2016 at 15:30

   Tak Karin, det var vikrelig sødt sagt og du “kender” mig set ikke IRL. 😀
   Mit blodsukker galoperede også og jeg skulle bare have et eller andet indenbors, for jeg var begyndt at ryste lidt. 😕
   En god og solskins søndag til dig, du skal sikker forbi den lille familie som nu tæller 4 😀

   Reply

Skriv en kommentar