Menu
Familieliv / Livet / Skallebølle 2004-2021

En dejlig weekend

IMG_3569 copy

Denne weekend har budt på alt muligt godt. Også rent vejrmæssigt. I går havde jeg en aftale med min kære rejseveninde, om brunch inde i Odense. Men inden jeg kom så langt, fik jeg nået en del herhjemme og da jeg ikke tidligere på ugen, ikke havde fået afleveret min cykel hos cykelsmedien, da min lokale af slagsen er lukket, ville jeg også lige forbi den ene af de to nye små cykelsmedie, der er kommet inde i Bolbro.

Udover at jeg ville have lappet mit hvide (citybikeen) ville jeg også have lavet service (opspænding af eger osv.). Men jeg ville også have lavet service på min sort/grønne (min recercykel), da den ikke fik sidste år. Det pjaskregnede, da jeg skulle ud af døren og det var ikke lige med i min plan, men afsted skule jeg, for jeg skulle også lige have shoppet et par småting, inden jeg skulle mødes med LIlle A.

Jeg startede med at ligge bagsæder ned på den store bil, for så kunne den sort/grønne, ligge inden bagei. Derefter satte jeg cykelholderen på trækket og fik sat den hvide på stativet og spændt den forsvarligt fast. Og det tog sin tid, så spørg lige om jeg var ved at være træt at at rende rundt med cykler i regnvejret og pænt tøj.

Jeg nåede at få rettet lidt på makeuppen og kørte så afsted. Jeg fik afleveret begge cykler og de kan allerede hentes igen i morgen eftermiddag. Så det må siges at være hurtigt. Jeg nåede også at få shoppet det jeg skulle inden jeg mødtes, men Lille A, foran Magasin. Hun havde ikke kunne nå bussen og var derfor cyklet ind til byen. Hvis du spørger om hun så lignede en druknede mus, så er svaret et rungende JA.  Vi skyndte os ned til UBN og udenfor havde de grisselamperne tændt, så Lille A, kunne tørre lidt, inden vi gik indenfor. Brunchen var skøn og med et glas bobler til, selskabet endnu bedre. Efter et par timer, tog vi hver til sit og det i tiltagende solskin. Dejligt.

I dag søndag, vågnede vi til det smukkeste solskin og masser af blå himmel, virkelig forårsagtigt og efter den første kop te og kaffe, gik vi begge igang udenfor. Alle fliserne skulle have en omgang med algefjerning og for at de kunne få det, skulle der lige fejes og flyttes en del ting. Nu har de fået første gang og i morgen får de endnu en tur. Vaskemaskien har også kør nogle ture og vasketøjsskufferne er nu tomme og klar til at modtage mere tøj. Sengetøjer et skiftet og også det vasket og tørt. Jeg elsker at det kan tørre i det fri og med alt den sol, går der ikke mange timer inden det er tørt.

Efter havetjanesn, et bad til os hver, tog vil til 5 års fødselsdag, hos vores campingvognforhandler der ligger i Vejen. Nu er vi atter hjemme og vil bare nyde resten af søndagen, inden en ny, men dejlig kort, arbejdsuge skyde i gang.

God solskinssøndag til dig der læser med – nu er jeg den der vil sætter mig ud på terrasen med strikektøjet og et stort glas te.

 

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

6 kommentar

 • Celena
  1. maj 2016 at 23:38

  Sounds like a lovely weekend! Wishing you a great week xox

  Reply
  • Catarina
   3. maj 2016 at 07:07

   It sure was Celena and I love weekends like that 🙂
   A happy week to you 😀

   Reply
 • Tina Liel
  2. maj 2016 at 13:49

  Lyder som et dejligt møde med veninden. Jeg bliver så glad når jeg hører at foråret endelig rammer det danske♥

  Reply
  • Catarina
   2. maj 2016 at 19:56

   Det er og var skønt 🙂

   Reply
 • Karin
  3. maj 2016 at 09:30

  En fantastisk weekend hos dig/jer. Vejret kan jeg genkende, og har på fornemmelsen at Lillepigen har en lille finger med der 🙂 – For solen begyndte kigge ned til os da hun blev født.
  Dejligt at få lidt fra hånden og samtidig krydre weekenden med hygge og fornøjelser.

  Reply
  • Catarina
   3. maj 2016 at 12:01

   Jeg er sikker på at Lillepigen har en finger med i spillet – for det klarede nemlig rigtig flot op 😀
   Vi nød weekenden, som vi nyder weekender – jeg tror vi har noget med at gøre det godt for os selv når weekenden rammer 😀

   Reply

Skriv en kommentar