Menu
Livet

‘Walk and Talk’

I dag afholdt vi vores afdeligsmøde ved en ‘walk and talk’ og efterfølgende stående ved cafebordene, nede i “forhalden”. Jeg er vild med sådanne møder. Det er for det første dejligt at hoppe i tøjet og komme ud i den friske luft og dermed er man efterfølgende mere frisk i hovedet, når man kommer ind. For det andet, så tager sådan møder heller ikke lang tid, for man sidder ikke og ævler og bævler i lang tid. ødet i dag to ialt ikke mere end 45 minutter og alt på dagsordnen blev klaret.

4 kommentar

 • Karin
  6. oktober 2016 at 16:19

  Lækker måde at afholde møde på. Det kunne jeg godt bruge, til vores månedsmøde, At være i en IT verden, så er det siddende med pizza og cola 🙂 og masser af kage til kaffen. Sidder og nipper til det de andre får, og tygger i mine egne gulerødder 🙂

  Reply
  • Catarina
   6. oktober 2016 at 17:29

   Det er en vidunderlig måde og den friskhed man føler bagefter er fantastisk. 😀

   Reply
 • Mette
  6. oktober 2016 at 16:31

  Det kan jeg se der er en del der også gør hos os – de går i grupper på havnen og snakker 🙂

  Reply
  • Catarina
   6. oktober 2016 at 17:29

   Det er virkelig en dejlig måde at holde møde på og jeg hepper på at vi kommer til at gøre det oftere, end de par gange det indtil nu er blevet til 😀

   Reply

Skriv en kommentar