Menu
Familieliv

Hej med dig weekend

efteraar

Hej med dig weekend, du har virkelig været længe undervejs, men bedre sent end aldrig. Jeg har glædet mig til denne uges weekend, hvor vi skal hygge igennem, men også får lavet nogle af de småting her i huset som der ikke lige har været tid til i den forløbende uge.

Det sidste af haven skal også efterårs-klargøres, ligesom terrassen skal rømmes, planter plantes ud osv. Efteråret har gjort sit indtog og egentlig er det vist helt ok, når nu vi skriver oktober.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

 • Karin Abildhauge
  7. oktober 2016 at 07:34

  Hvilken skøn weekend du/i har i vente 🍂
  Her skal der pakkes ned, skrues ned, ja en weekend hvor det gøres klar til familie, venner, bekendte der kommer for at hjælpe med flytning. Mandag den 10/10 får jeg svar på hvornår jeg kan få nøglen til dukkehuset.
  God fornøjelse med din/ jeres to do liste.
  Ønsker dig en vildunderlig weekend

  Reply
  • Catarina
   7. oktober 2016 at 19:57

   Det er jeg sikker på den bliver Karin og faktisk, så synes jeg egentlig altid at vores weekender er lige præcis som vi godt kan lide dem, nogle gange fyldt med dejligt samværd, enten med masser af venner, eller familie eller som nu, en stille weekend, me små nusserier. 😀
   Du ønskes også en dejlig weekend med pakkeriet og husk nu…. også at passe på dig selv i processen 😀

   Reply
 • Celena
  9. oktober 2016 at 13:00

  That sounds great! We have a holiday long weekend here in Canada so it really does the soul good 😉 Hope you have a great weekend and enjoy xox

  Reply
  • Catarina
   10. oktober 2016 at 18:50

   Ohh, I would love a extra long weekend, but I dont think I have the time before Christmas 🙁

   Reply

Skriv en kommentar