Menu
Dagligdagen

Kuldskær

I dag er jeg vist noget af en frossenpind. På kontoret, var jeg nød til at skrue op for varmen, da jeg ellers sad med iskolde fingre og det dur altså ikke når ens arbejdet foregår ved tastaturet. Jeg er resideret kuldskær i dag og har derfor også placeret mig i den ene stol som står tættest på brændeovnen, som Søren har været så sød at fyre op i.

img_0879-copy

Det er lige før, at jeg ikke har lyst til at side og hækle på på det sengetæppe, som jeg ellers er i gang med. Faktisk har jeg aller mest lyst til at krybe under dynen, men det dur så heller ikke, for så får jeg bare vendt op og ned på min søvn.

Måske en god varm og krydret chai-latte vil være på sin plads sådan én kan for fyret op under mig.

6 kommentar

 • Venterpaavin
  11. oktober 2016 at 23:46

  Der har altså også været ualmindelig koldt i dag – drømmer om en brændeovn (:

  – K

  Reply
  • Catarina
   16. oktober 2016 at 09:24

   Man kan virkelig godt mærke at det er blevt efterår nu og det ses også tydeligt ude i haven, hvor bladene er tyndet godt ud på træer og buske 😀

   Reply
 • Karin
  12. oktober 2016 at 08:34

  Min kollega fryser også meget for tiden. Og jeg fandt da også mine nye støvler og vinterjakken frem fra flyttekasserne, og selvfølgelig vanter til cykelturen.
  Det sjove er min kollega vil have fyret op, og jeg smider blusen med de lange ærmer for ikke at komme til at svede 😉
  Har valgt der ikke skal varme på i lejligheden før jeg flytter, så dyne og tæpper bliver taget i brug 🙂

  Reply
  • Catarina
   16. oktober 2016 at 09:25

   Det svinger lidt om jeg fryser eller ej, og jeg har fundet ud af at for tætsiddende tøj, gør at jeg fryser mere end hvis jeg har løst på – eller det er di hvertfald have jeg indtil nu har obsaveret, om det holder stik, vil tiden vise 😀

   Reply
 • Celena
  12. oktober 2016 at 12:30

  I completely understand! Starting around now, I become the sweater/blanket/heater/hot drinks person 🙂 Keep cosy! xox

  Reply
  • Catarina
   16. oktober 2016 at 09:26

   Ha ah, we are two of a kind 😀

   Reply

Skriv en kommentar