Menu
Familieliv / Livet

Hvad er der sket siden sidst?

Jeg er da i den grad faldet af på den… altså det med at blogge. Det er ikke fordi der er ikke sker noget, eller jo, for det er jo hverdag, men så alligevel…. ord har jeg da egentlig næsten altid lidt til over af, men de når bare ikke så ofte herind. Jeg tror jeg må se, at få ikke jeg kan få lavet lidt om på den slette vane.

Sidste uge:

I sidste uge stod den for det meste på arbejde. Men onsdag er jo min fransk dag og jeg må ærligt erkende, at der nu er skruet gevaldigt op for sværhedsgraden og specilet med grammatikken, som slet ikke er noget jeg er god til, og det bunder i, at jeg jo heller ikke kan den danske grammatik. Træls! Men jeg hænger i og prøver at lære det. Efter fransktimen, havde jeg en aftale med min private “negledame” (min ældste veninde) om nyt på nettop neglene. Det er så hyggeligt lige at smutte forbi og få en sludder, lidt kaffe og få ordnet neglene og verdenssituationen.

Weekenden:

Lørdag havde vi en aftale med mine forældre, om at spise på en af byens restauranter, med efterfølgende kaffe og kage hjemme hos dem. Det var enormt hyggeligt og vi blev rigtig forkælet. Jeg blev også endda ekstra forkælet, for da vi kom hjem til mine forældre, fik jeg også den skønneste, vamsede lange strikkede trøje (der kommer billeder senere). Sådan en trøje som jeg ved, at jeg kommer til at bo i hele efteråret og vinteren. Heldige mig.

Denne uge:

Denne uge er der jo efterårsferie, men i år springer jeg over og holder dermed ikke ferie. Men det betyder så til gengæld, at der så er andre der kan få ferie på jobbet og da der alligevel ikke er en masse at lave nu det mere eller mindre er ferietid i hele landet, få jeg reduceret bunken af opgaver. Ikke hurtigt, for det er nogle tidskrævende opgaver, men bare det at være godt i gang, er skønt.

3 kommentar

 • Karin
  22. oktober 2016 at 07:03

  En strøm af indlæg er jeg heller ikke den bedste til, selv om der sker en masse i hverdagsting, eller rettere her sker der lidt andet, indretning, placering, etc. Jeg vil komme tilbage, det gør jeg og glæder mig allerede, der er dog lige et par småting jeg gerne vil have på plads inden det sker.
  Håber virkelig ikke den franske grammatik skræmmer dig, der sker noget når vi som voksne vælger skolebænken, kontra da vi sad der som børn og unge.
  Glæder mig til at se denne vamsede sag du fik af din mor.
  Nu er det weekend og efterårsferien slutter søndag aften for dem der bar nydt denne. Så i skulle gerne være fuldtallig på mandag 🙂

  Reply
  • Catarina
   22. oktober 2016 at 11:33

   Jeg vil aller helst at jeg skriver en 5 gange om ugen, for ellers er det lidt ligesom om, at jeg ikke får “nok” med, men indimellem bliver det bare ikke til det. 😉
   Det er så dejligt for dig at du nu er flyttet og “kun” mangler de sidste småting og ved du hvad…. de kommer på plads lige om lidt 😀

   Reply
 • Endnu en lækre trøje fra min mor –
  12. februar 2017 at 08:10

  […] siden eller….. det er jo faktisk ikke så længe siden, men bare her i efteråret, fortalte i et indlæg, at jeg havde fået, en helt igennem skøn, lang- og vamset trøje, som min mor havde strikket til […]

  Reply

Skriv en kommentar