Menu
Livet

Nye ‘wellies’

le-chameau-country-ladyJeg har et par rigtig dejlige gummistøvler fra Ilse Jacobsen, som jeg har arvet fra den ene af mine skønne veninder. De har været så dejlige at have, når jeg har været gået med Cleo i dårligt vejer, ligesom jeg er super glad for dem, når jeg arbejder i haven. De sidder nemlighelt tæt til læggen og går højt op af benet. Det eneste problem som jeg har med dem er, at de lige er en lille bitte smule for små. Det betyder ikke så meget, så længe jeg ikke går rigtig godt til eller går længere strækninger.

Men da jeg her i efteråret er begyndt at gå til og fra arbejde, og jeg går altså godt til, når jeg sådan traver afsted, hvilket vil sige, at jeg går med ca. 6,3 km i timen, og med det tempo, kan jeg altså godt mærker, at de lige er den smule for små. Nu har jeg taget konsekvensen og bestilt nogle nye gummistøvler. Nogle som, ligesom de gamle, går højt op af underbenet, men de er en smule mere terrængående, så jeg bedre kan fast, når vi passer lille Cleo, og hun og jeg går i skoven.

6 kommentar

 • Karin
  22. oktober 2016 at 07:12

  Dejligt at have det korrekte fodtøj på når det går ud over stok og sten.

  Jeg har et par Hunter, et minus er jeg kan mærke hvis jeg træder på sten, mine fødder er meget sensitive (hihi), og vælger jeg så at få sål i, kan min fod ikke være i støvlen, da jeg samtidig har en meget høj svang. Så nu hvor jeg er flyttet, vil jeg finde noget til traveturen, nok mere en hike støvle (vandre støvle) ikke at jeg kommer til at “vandre meget”, mere at mine fødder har det godt når jeg traver ture. Så beholder jeg mine Hunter til min frimærke have (hihi)

  Reply
  • Catarina
   22. oktober 2016 at 11:35

   Kan sagtens se at sådan et par gode vandrestøvler er super gode – men jeg har ikke særligt gode erfaringer med den, de er for mig, alt for lave og ikke helt som jeg gerne vil. Men heldigvis er der mange, incl dig, der har det bedst med sådan et par. Og ja, så er det rart at du kan “gemme” røjserne til din nye “park” 😀

   Reply
 • Mette
  22. oktober 2016 at 08:41

  I min verden er der ikke noget, der hedder “bare” gummistøvler. Jeg traver 5-10 km hver dag i al slag vejr og i al slags terræn, så jeg går ikke på kompromis med mine Wellies.

  Jeg har tidligere haft både Ilse Jacobsen og Hunter. Pasformen er helt okay i begge mærker, men det er holdbarheden ikke, selvom man betaler en høj pris for støvlerne.

  Sidste år investerede jeg i et par Le Chameau (som jeg synes jeg kan spotte dine nye også er). Nu et år efter kan kan selvfølgelig godt se, at de er brugt, men der er fortsat mange kilometer i endnu – og når de er færdige, har jeg et nyt par liggende som jeg var heldigt at købe billigt under et ophørsudsalg.

  God travetur i dine 🙂

  Reply
  • Catarina
   22. oktober 2016 at 11:42

   Tak skal du have Mette 😀
   At trave 5-10 km er altså også en slat, jeg går kun 5 på hverdage og mellem 6 og 9 lørdag og søndag. Med det antal km, som du går, skal der noget ordentligt fortøj til.

   Jeg overvejede Hunter, men synes ikke at sålen så helt så terrængående ud som dem jeg nu har køb – og ja, det er Le Chameau. Jeg glæder mig rigtig meget til de kommer og jeg kan få dem prøvet af, ligesom jeg glæder mig til at komme i skoven med Cleo. 😀

   Reply
 • […] ikke fået så meget, og selvom det har sneet siden jeg begyndte at traske afsted på jobbet i mine gummistøvler, og det fortsat sner, så er det i […]

  Reply
 • […] Pludselig stod jeg med tæerne på en velplejet græspæne og lige i det øjeblik, tænkte jeg, det gør sikker ikke noget, at jeg smutter over den og udenom, selvom jeg ikke helt ved hvor jeg er. Men jeg skulle op forbi et hus og derfor valgte at stikke halen imellem benene og vende om. Jeg besluttede mig for ikke, at følge stien tilbage, men fortsatte langs et lille vandløb. Pludselig og uden varsel, stod der et rådyr foran mig og det øjeblik vi lagde øjnene på hinanden, spurtede den afsted. Jeg drejede hoved i samme retning som den løb og så 5-6 andre rådyrløbe afsted. Det var godt jeg var drejet af der, tænkte jeg for ellers havde jeg måske ikke lige mødt dem. Men jeg nåede næsten ikke at tænke den tanke til ende før end jeg havnede en en ordentlig omgang pløre og en meget sumpet skovbund. Godt jeg havde mine dejlige gummistøvler på. […]

  Reply

Skriv en kommentar