Menu
Skallebølle 2004-2021

Lidt haveforkælelse

Nå nu foråret lader vente på sig og der ikke er meget jeg kan lave i have endnu, så har jeg givet mig selv en lille havegave, som jeg kan hygge mig med indtil det bliver forår og tid til at havelivet kan tage sin begyndelse.

Jeg har foræret mig selv et årsabonnement på det enormt lækre haveblad ‘Haven’, som udgives af Haveselskabet.

Nu kan jeg glæde mig til alle disse dejlige måneder hvor bladet lander i postkassen med masser af god viden, tips og tricks.

Haven 1/2 : 17. januar.
Haven 3: 3. marts.
Haven 4: 31. marts.
Haven 5: 28. april.
Haven 6: 2. juni.
Haven 7: 30. juni.
Haven 8: 28. juli.
Haven 9: 1. september.
Haven 10: 6. oktober.
Haven 11/12: 17. november.

4 kommentar

 • Karin
  26. januar 2017 at 06:40

  God gave til dig selv fra dig selv.
  Jeg roder i tankerne med, hvordan min lille plet skal indrettes, og i hvilket tempo. Der er så lidt græs jeg føler det er mange penge at smide efter en håndskubber, og hvor længe kan jeg selv klare håndskubberen (slidgigt kan jo ikke helbredes, men kun holdes i kort snor). Så mine tanker går i fliser og højbede. Rom blev ikke bygget på 1 dag, og jeg skal jo også have en hjælpende hånd 🙂

  Reply
  • Catarina
   28. januar 2017 at 17:36

   Jeg elsker allerede det bald. Jeg er normalt ikke til nogle former for blade, men det her er altså ret så lækkert. 😀 Det er dejligt at have drømme og små planer og rom, eller en have bliver jo ikke bygget på én dag.
   Jeg glæde mig til at se hvordan di terrasse have evt. kommer til at se ud 😀

   Reply
 • Therese
  26. januar 2017 at 14:17

  Dejlig gave. Jeg gav mig selv samme gave det andet år vi boede her. Magasinerne har jeg gemt, og bruger dem som opslagsværker, for havekalender osv er sådan set det samme 🙂

  Nu er jeg begyndt at abonnere på et svensk havemagasin på min iPad.

  Reply
  • Catarina
   28. januar 2017 at 17:37

   Det er nettop sådan et blad/magasin som man kan gemmen og kikke i igen og igen. 😀
   Jeg kan forestille mig at der findes mange forskellige havdemagasiner som bliver udgivet elektronisk. Måske jeg skal kikke lidt 😀

   Reply

Skriv en kommentar