Menu
Bloggeriet

I dag for 10 år siden #10

Stod den på rengøring og besøg hos en planteskole. Det er faktisk lidt sjovt at tænke tilbage på det besøg. For netop den planteskole er ikke en jeg længere besøger, da jeg synes den blev en smule for blomsterbutik/brugskunst agtig og mindre planteskole for mig. Jeg har funden min favorit planteskole og den ligger faktisk ikke mere end knap 5 km herfra og de har i den grad nogle gode og sunde planter, ligesom de har det det kalder grogaranti. Planteskolen jeg bruger er Magtenbølle Planteskole hvor alt personalet enddu ikke, har fået et spørgsmål, fra mig de ikke kunne besvarer. Det er også muligt at slå en god handel af, hvis man køber mange planter.

Her er hvad jeg skrev dengang:

 

Hovedrent 8. APRIL 2007

Så er der blevet gjort hovedret i hele hytten så der næsten dufter af Ajax over alt. Selv vasketøjskurvene er blevet tømt for hver en klud og alt er blevet vasket, tørret og lagt på plads. Det er dejligt at få det overstået, det er ikke sådan, at jeg ikke bryder mig om at gøre rent, jeg synes bare at der tit, er andet jeg hellere vil lave. I dag var der ikke andet der forstyrrede og haven havde jeg ikke lige den store lyst til at bevæge mig ud i, da det har småregnet det meste af dagen. Efter den store udmugning, kørte vi til Langeskov Planteskole, for at se om vi kunne finde lidt nye planter. Vi var ikke de eneste der var kommet på den ide. Aldrig har jeg set så mange biler på parkeringspladsen, både biler med og uden trailere. Det var dog ikke det store vi fik med os hjem, kun et par enkelte planter til stuen. blomster.jpg Men det gør heller ikke så meget, der skal nok komme noget til haven på et eller andet tidspunkt, det plejer der.
— Du kan se indlægget her og de kommentarer det afstedførte.

8 kommentar

 • Mette
  8. april 2017 at 07:51

  Det er da skidt med en planteskole, som ikke kan besvare et eneste af dine spørgsmål 😉

  Jeg bruger den ude i Gug – den ligger et par hundrede meter fra Garnudsalg. Den er temmelig stor og har både rigtig planteskole og blomsterbutik.

  Jeg skal i haven i weekenden og så tænker jeg, at jeg sikkert skal til Gug engang i påsken.

  God weekend til dig 🙂

  Reply
  • Catarina
   8. april 2017 at 07:56

   Ups, den fik jeg vist formuleret ret så klodset 😉 For jeg mente faktisk at de altid har kunne besvarer mine spørgsmål og det har jeg ikke oplevet ved eks. den i Langeskov.

   Da jeg var inden for den branche, hørte jeg også kun altid godt om Gug Planteskole og deres personale, så den kan jeg godt forstå du bruger.

   jeg regner også med at jeg skal i have her i weekenden, ligesom jeg har været det alle dagene i denne uge.

   Du ønskes også en god weekend og ikke mindst Påske, men de mange fridage.

   Reply
   • Mette
    8. april 2017 at 09:32

    Jeg vidste godt hvad du mente, skulle bare drille lidt 🙂

    Reply
    • Catarina
     8. april 2017 at 15:01

     Hi hi, men godt du gjorde mig opmærksom på at det kunne misforstås. 😀

     Reply
 • Karin
  8. april 2017 at 07:54

  Mange planteskoler er blevet mere Diy/brugskunst, hvilket mange blomsterbutikker også er. Det er jo nok udbud/efterspørgsel der skaber dette, for de fortsat kan overleve. Heldigt i så har en planteskole nærmest i baghaven, der kan opfylde de krav du/I har brug for.
  Ønsker dig en dejlig weekend.

  Reply
  • Catarina
   8. april 2017 at 07:59

   Ja, det er udbyd og efterspørgsel der driver det, men jeg er vist mere til det gammeldags, hvor en planteskole er en planteskole og en blomsterhandel er en blomsterhandel. 😉 Men sådan er der så meget…
   Det er heldigt at vi har den nærmest lige i baghaven og at den så er lige efter mit hovede, er jo kun et plus. 😀
   Du ønskes også en god weekend Karin.

   Reply
 • Celena
  8. april 2017 at 13:29

  I am really looking forward to making that trip to the nursery myself 🙂 Soon!!! Have a good weekend xox

  Reply
  • Catarina
   8. april 2017 at 15:02

   Its so much joy to wish thous nurseries, also for inspiration 😀
   Have a lovely Saturdag .

   Reply

Skriv en kommentar